PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Συνελήφθη στο Περιστέρι 35χρονος για ληστείες


Συνελήφθη, στο Περιστέρι, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 35χρονος για ληστείες σε αρτοποιεία και άλλα καταστήματα, σε διάφορες περιοχές της Δυτικής Αττικής.

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, η αστυνομία, μετά την καταγραφή περιπτώσεων ληστειών σε αρτοποιεία σε διάφορες περιοχές της Δυτικής Αθήνας, συγκρότησε ειδική ομάδα αστυνομικών για τον εντοπισμό του δράστη.

Μετά από πολυήμερες έρευνες και αξιοποίηση όλων των προανακριτικών στοιχείων, επετεύχθη η ταυτοποίηση και η σύλληψη του, την στιγμή που κατόπτευε αρτοποιείο στο Περιστέρι.

Ως προς τον τρόπο δράσης, ο 35χρονος κινείτο με μοτοσυκλέτα, με καλυμμένες τις πινακίδες κυκλοφορίας και εντόπιζε-στοχοποιούσε αρτοποιεία και άλλα καταστήματα.

Ακολούθως, εισέρχονταν σε αυτά, φορώντας κράνος μοτοσυκλετιστή και γάντια, και προσποιούμενος ότι φέρει όπλο μέσα στο μπουφάν του, απειλούσε ιδιοκτήτες και υπαλλήλους και αποσπούσε χρηματικά ποσά.

Από την έρευνα στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το κράνος καθώς και ρούχα που έφερε κατά τη διάρκεια των ληστειών. Επιπλέον, κατασχέθηκε και η μοτοσυκλέτα που χρησιμοποιούσε.

Μέχρι στιγμής, έχουν εξιχνιασθεί από τον περασμένο Οκτώβριο, δεκαπέντε περιπτώσεις ληστειών και έξι απόπειρες, σε διάφορες περιοχές της Δυτικής Αθήνας (Αιγάλεω, Πετρούπολη, Περιστέρι και Χαϊδάρι).

Ο συλληφθείς, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ο οποίος τον παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο κατηγορείται ο άνδρας της επίθεσης με μαχαίρι στην Ερμού

Peristeri News

Συνελήφθη γιατρός που χορηγούσε ψευδείς ιατρικές βεβαιώσεις σε αλλοδαπούς

Peristeri News

Φωτιά σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα στην πλατεία Βικτωρίας

Peristeri News

Leave a Comment