Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Συνελήφθη στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» αλλοδαπός που είχε καταπιεί 78 συσκευασίες με ηρωίνη

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Να μεταφέρει ναρκωτικά στη χώρα αποπειράθηκε 40χρονος Νιγηριανός, έχοντας καταπιεί 78 αυτοσχέδιες ωοειδείς συσκευασίες, που περιείχαν συνολικά πάνω από ένα κιλό ηρωίνη. 

Ο 40χρονος συνελήφθη στις 2 του μηνός το πρωί, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, αφότου αφίχθη αεροπορικώς στη χώρα μας, προερχόμενος από το Ναϊρόμπι Κένυας, μέσω Ντόχα Κατάρ.

Από την αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι ο δράστης αποτελεί μέλος ευρύτερου κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών (ειδικότερα ηρωίνης), από χώρες της Αφρικής προς χώρες της Δυτικής Ευρώπης, συμπεριλαμβανομένης και της χώρας μας.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.

 


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Έκρηξη στην Πλάκα: Εντοπίστηκαν και οι τελευταίοι σοροί – Έξι οι νεκροί

Peristerinews.gr Newsroom

Μετρό: Κλείνουν νωρίτερα 3 σταθμοί της Γραμμής 3

Peristerinews.gr Newsroom

Αναβάθμιση ακούμε και αναβάθμιση δεν βλέπουμε: Χιλιάδες Περιστεριώτες ζητούν την αλλαγή

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment