Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Συνελήφθη στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» αλλοδαπός που είχε καταπιεί 78 συσκευασίες με ηρωίνη



Να μεταφέρει ναρκωτικά στη χώρα αποπειράθηκε 40χρονος Νιγηριανός, έχοντας καταπιεί 78 αυτοσχέδιες ωοειδείς συσκευασίες, που περιείχαν συνολικά πάνω από ένα κιλό ηρωίνη. 

Ο 40χρονος συνελήφθη στις 2 του μηνός το πρωί, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, αφότου αφίχθη αεροπορικώς στη χώρα μας, προερχόμενος από το Ναϊρόμπι Κένυας, μέσω Ντόχα Κατάρ.

Από την αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι ο δράστης αποτελεί μέλος ευρύτερου κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών (ειδικότερα ηρωίνης), από χώρες της Αφρικής προς χώρες της Δυτικής Ευρώπης, συμπεριλαμβανομένης και της χώρας μας.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.

 


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Περιστέρι: Στο νοσοκομείο ανήλικος ύστερα από κατανάλωση αλκοόλ σε κλαμπ

Peristeri News

Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα στον Κολωνό

Peristeri News

Επεισόδιο με πυροβολισμούς τα ξημερώματα στο Μενίδι

Peristeri News

Leave a Comment