PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Συνελήφθη στο Χαϊδάρι ο ληστής των ΕΛΤΑ στα Βίλια


Συνελήφθη απόψε στο Χαϊδάρι, στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, με τη συνδρομή της ΕΚΑΜ, ο αλλοδαπός ο οποίος είχε δραπετεύσει από τα κρατητήρια της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Δυτικής Αττικής, στις 18/12/ 2018.

Πρόκειται για τον 40χρονο Αλβανό ο οποίος είχε συλληφθεί στις 27 Νοεμβρίου έπειτα από ένοπλη συμπλοκή με αστυνομικό κατά την οποία τραυματίστηκε. Είχε προηγηθεί ένοπλη ληστεία που είχε διαπράξει με άλλους δύο συνεργούς του στα ΕΛΤΑ Βιλίων Αττικής.

Ο 40χρονος είχε μεταφερθεί τότε στο Τζάννειο νοσοκομείο και μετά τη νοσηλεία του οδηγήθηκε στον εισαγγελέα όπου διατάχθηκε η προφυλάκισή του. Για τον λόγο αυτό κρατούνταν στην Ασφάλεια Δυτικής Αττικής προκειμένου να μεταχθεί στις φυλακές Λάρισας.

Ο 40χρονος και ένας ακόμη κρατούμενος απέδρασαν τα ξημερώματα της Τρίτης, ο ένας όμως συνελήφθη στη συνέχεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι κρατούμενοι κατάφεραν να λιμάρουν τα κάγκελα του κελιού και να διαφύγουν από το πίσω μέρος του κτηρίου.

Για την υπόθεση γίνεται προανάκριση προκειμένου να καταλογισθούν ευθύνες στους αστυνομικούς που είχαν υπηρεσία ενώ αναμένεται να διαταχθεί και ένορκη διοικητική εξέταση.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Φωτιά σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα στην πλατεία Βικτωρίας

Peristeri News

Στον εισαγγελέα ο δράστης της επίθεσης στην Ερμού – Στη ΜΕΘ η 22χρονη

Peristeri News

Πόλεμος συμμοριών από Σερβία και Μαυροβούνιο στην Ελλάδα

Peristeri News

Leave a Comment