PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Συνελήφθη ποδοσφαιριστής που κατηγορείται για βιασμό


Συνελήφθη ποδοσφαιριστής μετά από καταγγελία 17χρονης σε βάρος του για βιασμό.

Όπως κατήγγειλε το φερόμενο ως θύμα, με τον αθλητή Ρούμπεν Σεμέδο βρισκόταν μαζί σε μπαρ στον Ωρωπό και έπειτα την πήγε στο σπίτι του, στα νότια προάστια της Αττικής, όπου φέρεται να τη βίασε.

Η κοπέλα κατήγγειλε το περιστατικό μαζί με την μητέρα της αρχικά στο Αστυνομικό Τμήμα Βύρωνα και στη συνέχεια στο Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Ο ποδοσφαιριστής συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου και σχηματίστηκε σχετική δικογραφία σε βάρος του, με την οποία και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του αρμόδιου εισαγγελέα.

Η κοπέλα εξετάζεται από ψυχολόγο του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων, ενώ οι αστυνομικοί βρίσκονται σε επικοινωνία με τον αρμόδιο εισαγγελέα, προκειμένου να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες του περιστατικού.

Ο Πορτογάλος στόπερ ήταν να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό και να γυρίσει στην πατρίδα του. Συγκεκριμένα στην Πόρτο που ενδιαφέρεται να τον αποκτήσει.

Αναζητείται ακόμη ένας 40χρονος αλλοδαπός για τον βιασμό

Ένας 40χρονος αλλοδαπός αναζητείται από την Αστυνομία για την υπόθεση της καταγγελίας βιασμού από τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Ρούμπεν Σεμέδο, σε βάρος 17χρονης.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο 40χρονος αλλοδαπός ήταν μαζί με τον Σεμέδο όταν παρέσυραν την 17χρονη στο σπίτι του ποδοσφαιριστή. Αυτό φέρεται να είπε στην καταγγελία της η κοπέλα.

Σύμφωνα με την καταγγελία το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της 28ης Αυγούστου, όταν συναντήθηκε με τον γνωστό ποδοσφαιριστή σε κλαμπ. Σε βάρος του ποδοσφαιριστή έχει σχηματισθεί δικογραφία, ενώ ο 40χρονος αναζητείται.

Όσο για τον Σεμέδο, οδηγείται στον εισαγγελέα μετά τη σύλληψή του χθες από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής.

Από όσα έχουν γίνει γνωστά από την καταγγελία η κοπέλα γνώρισε τον διάσημο ποδοσφαιριστή σε μπαρ τον Ωρωπό, όπου ισχυρίζεται ότι την μέθυσε και μετά την οδήγησε στο σπίτι του στην Γλυφάδα. Εκεί ο Ρούμπεν Σεμέδο φέρεται σύμφωνα με το νεαρό κορίτσι να την βίασε.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Εξαρθρώθηκε μεγάλη συμμορία που νόθευε τόνους καυσίμων και ποτών

Peristeri News

Τσιόδρας: Σήμα κινδύνου για ιλαρά, κοκκύτη, στρεπτόκοκκο

Peristeri News

Στο ΣτΕ το πολεοδομικό σχέδιο των πυρόπληκτων περιοχών

Peristeri News

Leave a Comment