Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Συνελήφθη οδηγός ταξί για πειραγμένο ταξίμετρο

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Συνελήφθησαν στα ΚΤΕΛ Λιοσίων και στην ευρύτερη περιοχή των Πετραλώνων τρείς οδηγοί ταξί, ηλικίας 52, 55 και 59 ετών για τα αδικήματα της κυκλοφορίας παραχαραγμένων νομισμάτων, της πλαστογραφίας, της απάτης κατ’ επάγγελμα, καθώς και της επέμβασης σε ταξίμετρο.

Ο 59χρονος συνελήφθη να κατέχει πλαστά χαρτονομίσματα, τα οποία και έθετε σε κυκλοφορία επιστρέφοντάς τα ως ρέστα, σε επιβάτες του ταξί. Το συνολικό χρηματικό ποσό των πλαστών χαρτονομισμάτων που βρέθηκε και κατασχέθηκε, ήταν ύψους 105 ευρώ.

Ο 55χρονος συνελήφθη να επεμβαίνει στην λειτουργία του ταξιμέτρου και συγκεκριμένα ρυθμίζοντάς το σε διπλή ταρίφα, κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ο συγκεκριμένος οδηγός έχει επανειλημμένως εντοπιστεί να κάνει το ίδιο.

Όσον αφορά τον 52χρονο, κατά τον τροχονομικό έλεγχο, επέδειξε πλαστή ειδική άδεια οδήγησης, η οποία και κατασχέθηκε.

Οι τρεις συλληφθέντες με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Περιστέρι: Πανηγυρικός εορτασμός του Αγίου Νεκταρίου στις 8 Νοεμβρίου

Peristerinews.gr Newsroom

Εγκληματική οργάνωση πίσω από εκρήξεις και εκβιασμούς σε καταστήματα

Peristerinews.gr Newsroom

Περιστέρι: Σοκ με τη διακίνηση ναρκωτικών σε ανήλικους – Συνελήφθησαν 3 νεαροί (vid)

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment