Viber
PeristeriNews.gr
Διεθνή

Συνελήφθη ο «επίδοξος δολοφόνος» του Ομπάμα



Ένας άνδρας που σκόπευε να διασχίσει τις ΗΠΑ, σκοτώνοντας όποτε είχε την ευκαιρία, με στόχο να φτάσει στην Ουάσινγκτον και να δολοφονήσει τον Αμερικανό πρόεδρο.

Ένας άνδρας που σκόπευε να διασχίσει τις ΗΠΑ, σκοτώνοντας όποτε είχε την ευκαιρία, με στόχο να φτάσει στην Ουάσινγκτον και να δολοφονήσει τον Αμερικανό πρόεδρο, Μπαράκ Ομπάμα, συνελήφθη στην πολιτεία Ουισκόνσιν, όπως δήλωσε δικαστική πηγή.

Ο Τζέιμς Βέρνον ΜακΒέι, 41 ετών, συνελήφθη κοντά στην πόλη Μάντισον, πρωτεύουσα του Ουισκόνσιν, την ώρα που οδηγούσε το αυτοκίνητο μίας γυναίκας που είχε δολοφονήσει στο σπίτι της το Σάββατο το πρωί.

Η σορός της Μέιμπελ Σέιν, 75 ετών, ανακαλύφθηκε λίγες ώρες μετά τη δολοφονία της στο σπίτι της στη Νότια Ντακότα.

Η αστυνομία κατάφερε να βρει το αυτοκίνητο της Σέιν, το οποίο είχε κλέψει ο ΜακΒέι, και στη συνέχεια ακολούθησε ανθρωποκυνηγητό μέχρι τη σύλληψή του.

Στόχος του ήταν να συνεχίσει να σκοτώνει και να κλέβει αυτοκίνητα μέχρι να φτάσει στην Ουάσινγκτον όπου σκεφτόταν να «χρησιμοποιήσει ένα όπλο και να σκοτώσει τον πρόεδρο» Ομπάμα.

Ο ΜακΒέι αντιμετωπίζει κατηγορίες για δολοφονία εκ προμελέτης και αν κριθεί ένοχος κινδυνεύει να καταδικαστεί στην εσχάτη των ποινών.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Τελεσίγραφο Τραμπ στον Μαδούρο να παραιτηθεί από την εξουσία

Peristeri News

Τραμπ: Ο εναέριος χώρος της Βενεζουέλας θα κλείσει στο σύνολό του

Peristeri News

Ιστορική Λειτουργία, Οικουμενικός Πατριάρχης και Πάπας μαζί στον θρόνο της πίστης

Peristeri News

Leave a Comment