PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Συνελήφθη ο δράστης που τραυμάτισε τον αστυνομικό στου Ρέντη


Στη σύλληψη του δράστη του βαρύτατου τραυματισμού του αστυνομικού στα επεισόδια της Πέμπτης στου Ρέντη προχώρησε η ΕΛΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν 18χρονο που έχει ήδη ομολογήσει την πράξη του.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο νεαρός δράστης είναι οργανωμένος οπαδός και ήταν ανάμεσα στους 424 που είχαν προσαχθεί το βράδυ της Πέμπτης μετά τα επεισόδια έξω από το γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη».

Τη σύλληψη έκαναν τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους.

Όσα είπε στους αστυνομικούς

«…Αυτόν τον άντρα δεν τον ήξερα, φορούσε μια φουλ φεις κουκούλα και είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του. Αυτός μας είπε να επιτεθούμε στους αστυνομικούς. Βγήκαμε από το γήπεδο, μας έδωσε μολότοφ, ξύλα, πέτρες και τις φωτοβολίδες».

«Εγώ δεν ήξερα να τη χρησιμοποιώ και μου έδειξε εκείνη τη στιγμή. Έριξα τη φωτοβολίδα ευθεία αυτή έκανε γκελ στο οδόστρωμα και καρφώθηκε στο πόδι του αστυνομικού. Τον είδα να πέφτει στο δρόμο και μετά γύρισα την πλάτη μου και με τους υπόλοιπους μπήκαμε πάλι μέσα στο γήπεδο».

Έτσι περιέγραψε στις αρχές ο 18χρονος που βρίσκεται στα χέρια της Ασφάλειας πώς έριξε τη φωτοβολίδα και τραυμάτισε τον αστυνομικό που αυτή τη στιγμή χαροπαλεύει στο νοσοκομείο.

Η αντίστροφη μέτρηση για τη σύλληψη του άρχισε όταν βρέθηκε το πρόσωπο στο οποίο ο 18χρονος καυχιόταν ότι έριξε φωτοβολίδα και πέτυχε αστυνομικό. Συγκεκριμένα, οι αξιωματικοί της αθλητικής βίας εντόπισαν μετά από έρευνα δική τους μάρτυρα που ήταν μαζί με τον 18χρονο ο οποίος τους αποκάλυψε ότι όταν επέστρεψαν πάλι στις κερκίδες μετά την επίθεση στους αστυνομικούς έλεγε:

«Χαμός έγινε έξω την πέσαμε στους μπάτσους. Εγώ πέτυχα έναν».

Ο 18χρονος είναι ένας από τους 424 που είχαν προσαχθεί από την πρώτη στιγμή και όταν προσήχθη αρχικά στο κτήριο της ΓΑΔΑ ομολόγησε με κάθε λεπτομέρεια πώς έριξε τη φωτοβολίδα και πώς τραυμάτισε τον αστυνομικό.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Περιστέρι: Video που σοκάρει με πτώση αναβάτη πατινιού στη μέση του δρόμου

Peristeri News

Κατάθεση ψυχής από τους συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών

Peristeri News

ΕΕΚΕ: Ακατάσχετοι λογαριασμοί στα χαρτιά

Peristeri News

Leave a Comment