PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Συνελήφθη ο άνδρας που έριξε από το μηχανάκι τον αστυνομικό στη Νέα Σμύρνη


Στα χέρια της Αστυνομίας είναι ο 30χρονος που έριξε από το μηχανάκι τον Αστυνομικό της ομάδας ΔΡΑΣΗ στα επεισόδια της Τρίτης στη Νέα Σμύρνη.

Πρόκειται για πολίτη Ελληνο-ιρακινής καταγωγής που στο παρελθόν είχε απασχολήσει τις Αρχές για υποθέσεις κατοχής ναρκωτικών και επιθέσεις με οπαδικά κίνητρα.

Ο 30χρονος συνελήφθη στη Μαγούλα Αττικής μετά απο επιχείρηση της Αστυνομίας και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Η ταυτοποίηση του συγκριμένου ατόμου έγινε από το οπτικό υλικό που έβαλαν στο μικροσκόπιο οι αστυνομικοί, ενω συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και άλλων ατόμων που εμπλέκονται στον ξυλοδαρμό του ειδικού φρουρού της ομάδας ΔΡΑΣΗ.

Η σύλληψη που οδήγησε στην ταυτοποίηση του ελληνο-ιρακινού

Νωρίτερα συνελήφθη ένας νεαρός άνδρας που συμμετείχε στον άγριο ξυλοδαρμό του αστυνομικού στη Νέα Σμύρνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός άνδρας έχασε το πορτοφόλι του στο σημείο της επίθεσης, γεγονός που τον οδήγησε στο μοιραίο λάθος και στη σύλληψή του.

Ο 22χρονος πήγε να δηλώσει την απώλειά του, καθώς μέσα σε αυτό βρισκόταν η ταυτότητά του. Οι αστυνομικοί, όμως, είχαν ήδη βρει το πορτοφόλι κι έτσι άρχισαν να του κάνουν ερωτήσεις για το πού βρισκόταν και πώς βρέθηκε στο συγκεκριμένο σημείο.

Ο 22χρονος φέρεται να έπεσε σε αντιφάσεις και τότε τον συνέλαβαν, καθώς διαπίστωσαν ότι είχε πάρει μέρος στον ξυλοδαρμό του αστυνομικού.

Ο νεαρός είναι κάτοικος των νοτίων προαστίων και γνωστός οπαδός ποδοσφαιρικής ομάδας. Αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι μέσω του συλληφθέντα μπόρεσαν να φτάσουν στον δράστη που φαίνεται στο βίντεο, να τρέχει και να ρίχνει στο έδαφος τον αστυνομικό, λίγο πριν ο τελευταίος δεχτεί άγρια επίθεση από δεκάδες άτομα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Μαρία Καρυστιανού: Το ότι ζω δεν σημαίνει ότι υπάρχω, η οργή δυναμώνει

Peristeri News

Σοκ: Νέα ηχητικά και βίντεο λίγο πριν την τραγωδία στα Τέμπη

Peristeri News

Πένθιμα χτύπησαν οι καμπάνες για τους 57 νεκρούς των Τεμπών

Peristeri News

Leave a Comment