Viber
PeristeriNews.gr
Lifestyle

Συνελήφθη η Εύη Βατίδου



Χειροπέδες πέρασαν αστυνομικοί του ΑΤ Γλυφάδας στην Εύη Βατίδου, η οποία κυνήγησε μηχανή με δύο επιβαίνοντες και προσπάθησε να την εμβολίσει, καθώς φέρεται να έσπασαν τον καθρέφτη του αυτοκινήτου της, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Το περιστατικό έλαβε χώρα τα μεσάνυχτα του Σαββάτου (11/11), στην περιοχή της Γλυφάδας και είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό μίας 57χρονης, που επέβαινε στη μηχανή, η οποία μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα έχει σπάσει το χέρι και το πόδι της, ωστόσο η κατάστασή της είναι σταθερή.

Ο οδηγός της μηχανής και η Εύη Βατίδου προσήχθησαν στο ΑΤ Γλυφάδας και στις 06.45 ο οδηγός υπέβαλε μήνυση για επικίνδυνη σωματική βλάβη και η Εύη Βατίδου στον 59χρονο για εξύβριση, απειλή και φθορά ξένης ιδιοκτήσιας.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Εύη Βατίδου κρατείται στο τμήμα και αναμένεται να βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα με κατηγορίες για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Προκόπης Αγαθοκλέους: Μετά από τον Άγιο Παΐσιο δεν δέχθηκα καμία τηλεοπτική πρόταση

Peristeri News

Η Φατίμα Μπος από το Μεξικό η φετινή νικήτρια Miss Universe 2025

Peristeri News

«Πιάστηκε» ο Στέφανος Τσιτσιπάς για υπερβολική ταχύτητα

Peristeri News

Leave a Comment