PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Συνελήφθη 49χρονος στο Περιστέρι για αρπαγές τσαντών με τη βία


Συνελήφθη στο Περιστέρι από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ένας 49χρονος για αρπαγές τσαντών με τη χρήση βίας. Επιπλέον, ταυτοποιήθηκε και αναζητείται ένας 29χρονος υπήκοος Πακιστάν ως κλεπταποδόχος.

Το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας, πραγματοποίησε πολύμηνη έρευνα για τον εντοπισμό άνδρα ο οποίος από τις αρχές του τρέχοντος έτους, επιβαίνοντας σε δίκυκλη μοτοσυκλέτα, προέβαινε στην αφαίρεση γυναικείων τσαντών σε διάφορες περιοχές της Αττικής. Κατά την διάρκεια της έρευνας, αξιοποιήθηκε όλο το προανακριτικό υλικό και ταυτοποιήθηκε ο 49χρονος ως ο δράστης των παραπάνω πράξεων και ακολούθως συνελήφθη.

Ειδικότερα, ο 49χρονος προσέγγιζε γυναίκες σε στενούς δρόμους και αφαιρούσε τις τσάντες που είχαν στην κατοχή τους, ασκώντας τους παράλληλα σωματική βία, που σε ορισμένες περιπτώσεις προκαλούσε τον τραυματισμό τους λόγω της πτώσης τους στο οδόστρωμα. Σε οκτώ μάλιστα περιπτώσεις τα θύματα μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία για νοσηλεία.

Από την κατ’ οίκον έρευνα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πενήντα πέντε ναρκωτικά δισκία και μικροποσότητα κάνναβης, ενώ επιπλέον κατασχέθηκαν και δύο δίκυκλες μοτοσυκλέτες ως μέσα διάπραξης των ληστειών.

Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιασθεί τριάντα τέσσερις περιπτώσεις αρπαγής τσαντών και τέσσερις απόπειρες, σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Επιπρόσθετα, ο δράστης είχε συλληφθεί κατά το παρελθόν για παρόμοια αδικήματα ενώ επιπλέον εξακριβώθηκε ότι μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων, τα διέθετε προς πώληση στον 29χρονο υπήκοο Πακιστάν που αναζητείται.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο κατηγορείται ο άνδρας της επίθεσης με μαχαίρι στην Ερμού

Peristeri News

Συνελήφθη γιατρός που χορηγούσε ψευδείς ιατρικές βεβαιώσεις σε αλλοδαπούς

Peristeri News

Φωτιά σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα στην πλατεία Βικτωρίας

Peristeri News

Leave a Comment