Viber
PeristeriNews.gr
Περιφέρεια Αττικής

Συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Συνεδριάζει την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011 και ώρα 14:00, το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων (Αναστάσεως 2 και Τσιγάντε, Παπάγου-Χολαργού).

Με κύριο θέμα την Έγκριση Προϋπολογισμού της Περιφέρειας Αττικής έτους 2012 συνεδριάζει την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011 και ώρα 14:00, το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων (Αναστάσεως 2 και Τσιγάντε, Παπάγου-Χολαργού).

Τα θέματα της Ημερησίας Διατάξεως είναι τα παρακάτω:

1. Έγκριση προγράμματος Εκτελεστέων Έργων Περιφέρειας Αττικής έτους 2012.(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Β. Κόκκαλης)

2.Έγκριση προϋπολογισμού Περιφέρειας Αττικής έτους 2012. (Εισηγήτρια η Αντιπεριφερειάρχης κ. Λ. Βασιλάκου)

3.Ορισμός εκπροσώπου Περιφέρειας Αττικής στην προσωρινή διοίκηση του Μητροπολιτικού Φορέα Ανάπλασης και Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών Αττικής. (Εισηγήτρια η Αντιπεριφερειάρχης κ. Α. Παπαδημητρίου -Τσάτσου)


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Τεχνητή Νοημοσύνη: Κοινή δράση με τους 66 δήμους της Περιφέρειας Αττικής

Peristerinews.gr Newsroom

Ν. Χαρδαλιάς: «Το Δημογραφικό χρειάζεται σχέδιο και γενναίες αποφάσεις»

Peristerinews.gr Newsroom

Περιφέρεια Αττικής: Κατασχέθηκαν 19,4 τόνοι τόνου με υψηλή ισταμίνη

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment