PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου


Με 30 θέματα στην ημερήσια διάταξη, γίνεται συνεδρίαση στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου, την Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013 και ώρα 17:00.

Με 30 θέματα στην ημερήσια διάταξη, γίνεται συνεδρίαση στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου, την Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013 και ώρα 17:00, σύμφωνα με την πρόσκληση της σύγκλησης της συνεδρίασης από τον Πρόεδρο Βασίλειο Λώλο.

Στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο κτίριο της Ξυλοτεχνίας επί της οδού Δημοσθένους 11 & Παρασκευοπούλου θα συζητηθούν:

1. Λήψη απόφασης για την αναγκαστική απαλλοτρίωση, υπέρ και με δαπάνες του Δήμου χάριν δημοσίας ωφέλειας, για δημιουργία βρεφονηπιακού σταθμού, ακινήτου στη συμβολή των οδών Παπαρηγοπούλου και Ανατολής σε τμήμα του Ο.Τ. 1009. (Επιτροπή Ποιότητας Ζωής).

2. Έγκριση αναμόρφωσης προϋπολογισμού του Δήμου, έτους 2013.(Αντ/χος κ. Σταυρούλιας Αλ.).

3. Ορισμός (2) δύο Ορκωτών Λογιστών με τους αναπληρωτές τους και καθορισμός του ύψους αμοιβής τους, για τον τακτικό και διαχειριστικό έλεγχο χρήσης 2012 της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτιστικής Ανάπτυξης Περιστερίου. (Πρ. της ΔΕΠΑΔΠ κ. Παπαδόπουλος Β.).

4. Έγκριση διάθεσης για την πραγματοποίηση εκδηλώσεων για τον εορτασμό της «Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821». (Αντ/χος κ. Σταυρούλιας Αλ.).

5. Αποδέσμευση πίστωσης 3.700.000 € για την τακτική επιχορήγηση του Νομικού Προσώπου του Δήμου «ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ & ΠΡΟΝΟΙΑΣ (ΟΠΑΑΠ)». (Γ.Γ. του Δήμου κα Τσόγκα Κ.).

6. Έγκριση διενέργειας δαπάνης για«Προμήθεια ανταλλακτικών και αναλωσίμων επίπλων, σκευών και λοιπού εξοπλισμού του Δήμου». (Γ.Γ. του Δήμου κα Τσόγκα Κ.).

7. Έγκριση διενέργειας δαπάνης για «Προμήθεια γραφικής ύλης και λοιπών ειδών γραφείου». (Γ.Γ. του Δήμου κα Τσόγκα Κ.).

8. Έγκριση διενέργειας δαπάνης για «Προμήθεια ειδών καθαριότητας & ευπρεπισμού» (Γ.Γ. του Δήμου κα Τσόγκα Κ.).

9. Έγκριση διενέργειας δαπανών προμηθειών στα πλαίσια υλοποίησης του προγράμματος με τίτλο «Ανάπτυξη Δομών και Υπηρεσιών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης προς όφελος των γυναικών και για την καταπολέμηση της βίας – Δημιουργία Κέντρων Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών θυμάτων βίας στο Δήμο Περιστερίου (Αντ/χος κα Τσιώτα Μ.).

10. Έγκριση διενέργειας δαπάνης για «Προμήθεια υλικών μηχανογράφησης και πολλαπλών εκτυπώσεων». (Αντ/χος κα Τσιώτα Μ.).

11. Έγκριση διενέργειας δαπάνης για «Προμήθεια λογισμικού διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού». (Αντ/χος κα Τσιώτα Μ.).

12. Έγκριση πίστωσης 1.722,00€ για συντήρηση Λογισμικού και της σύμβασης απευθείας ανάθεσης. (Αντ/χος κα Τσιώτα Μ.).

13. Έγκριση πίστωσης 19.730,00,00€ για συντήρηση Λογισμικού (Οικονομικό κύκλωμα, Δημοτολόγιο, κ.λ.π) και των συμβάσεων απευθείας ανάθεσης. (Αντ/χος κα Τσιώτα Μ.).

14. Έγκριση πίστωσης 1082,40€ για συντήρηση του Λογισμικού ODEON και της σύμβασης απευθείας ανάθεσης. (Αντ/χος κα Τσιώτα Μ.).

15. Έγκριση πίστωσης 3.377,00€για συντήρηση Λογισμικού (ιστοσελίδα www.peristeri.gr) και της σύμβασης απευθείας ανάθεσης. (Αντ/χος κα Τσιώτα Μ.).

16. Έγκριση πίστωσης 12.345,00€ για συντήρηση Λογισμικού (Μισθοδοσία-Διαχείρηση Προσωπικού) και έγκριση των συμβάσεων απευθείας ανάθεσης. (Αντ/χος κα Τσιώτα Μ.).

17. Έγκριση πίστωσης 1.085,00€ για συντήρηση Λογισμικού ECM (Προκοστολόγηση-Εργολήπτης) και της σύμβασης απευθείας ανάθεσης. (Αντ/χος κα Τσιώτα Μ.).

18. Έγκριση 1ου Α.Π.Ε. του έργου : «ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΣΕΙΣ/10» (Αντ/χος κα Τσιώτα Μ.)

19. Έγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα, 1ου Π.Κ.Τ.Ν.Μ.Ε. και της 3ης παράτασης του έργου: «ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΑΓΩΓΩΝ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ/10» (Αντ/χος κα Τσιώτα Μ.).

20. Έγκριση Πρωτοκόλλου Οριστικής Παραλαβής του έργου «Ανάπλαση πλατείας επί των οδών Π. Τσαλδάρη- Ραβινέ –Ορφέως» (Αντ/χος κα Τσιώτα Μ.).

21. Διόρθωση της υπ΄ αριθ. 306/29.11.2012 αποφάσεως Δημοτικού Συμβουλίου ως προς τα σημεία 4 και 5 (Συγκρότηση Επιτροπών).(Αντ/χος κα Τσιώτα Μ.).

22. Ανάκληση της υπ’ αριθ. 35/13 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία αφορά την προσφυγή στη διαδικασία διαπραγμάτευσης για την προμήθεια βενζίνης για τα οχήματα του Δήμου. (Αντ/χος κα Ευσταθιάδου Ν.).

23. Έγκριση διενέργειας δαπάνης για προμήθεια φυσικού αερίου για την κίνηση απορριμματοφόρων του Δήμου. (Αντ/χος κα Ευσταθιάδου Ν.).

24. Έγκριση διενέργειας δαπάνης για την προμήθεια α) σάκων καθαριότητας β) προμήθεια ξυλείας γ) προμήθεια ανταλλακτικών λοιπών μηχανημάτων της Δ/σης Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής (Τ. Διαχείρισης Πρασίνου και Παιδικών χαρών) του έτους 2013. (Αντ/χος κα Ευσταθιάδου Ν.).

25. Έγκριση διενέργειας δαπάνης για την προμήθεια α) χρωμάτων β) υλικών για σιδηροκατασκευές γ) φυτοφαρμάκων για τις ανάγκες της Δ/νσης Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής (Τμήμα Διαχείρισης Πρασίνου και Παιδικών χαρών)του έτους 2013 δ)Προμήθεια σπόρων φυτών και δενδριλλίων.(Αντ/χος κα Ευσταθιάδου Ν.).

26. Λήψη απόφασης για νέα θέση περιπτέρου του δικαιούχου Λάζαρη Ιωάννη. (Επιτροπή Ποιότητας Ζωής).

27. Χωροθέτηση σταθμού ταξί του σταθμού ΜΕΤΡΟ «Ανθούπολη».

28. Έγκριση απόσυρσης από την κυκλοφορία οχημάτων και μηχανήματος έργου του Δήμου. (Αντ/χος κα Ευσταθιάδου Ν.).

29. Απόρριψη αιτημάτων εγκατάστασης Σταθμού Κινητής Τηλεφωνίας επί της οδού Βελεμίνης (WIND). (Αντ/χος κ. Λύκος Π.).

30. Λήψη απόφασης για διαγραφές οφειλών από χρηματικούς καταλόγους (Αντ/χος κ. Σταυρούλιας Αλ.).

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Με όμορφες δράσεις εορτάστηκε και φέτος στο Άλσος Περιστερίου η γιορτή της Μητέρας

Peristeri News

Ο Δήμος Περιστερίου γιορτάζει την Μητέρα στο Άλσος

Peristeri News

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: Οι παρεμβάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 30/4

Peristeri News

Leave a Comment