PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου


Με δεκαέξι θέματα στην ημερήσια διάταξη, γίνεται συνεδρίαση στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου, την Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 17:00, σύμφωνα με την πρόσκληση της σύγκλησης της συνεδρίασης από τον Πρόεδρο Βασίλειο Λώλο.

Στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο κτίριο της Ξυλοτεχνίας, επί της οδού Δημοσθένους 11 & Παρασκευοπούλου, θα συζητηθούν:

1. Έγκριση αναμόρφωσης προϋπολογισμού του Δήμου, οικονομικού έτους 2016. (Οικονομική Επιτροπή)

2. Έγκριση πίστωσης και κατανομή ποσού 267.498,15€ για τις λειτουργικές ανάγκες των σχολείων του Δήμου (Αντ/χος κ. Θεοδωράκος Αν.)

3. Αποδέσμευση πίστωσης 3.700.000,00€ για την επιχορήγηση του Ν.Π.Δ.Δ. «Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής Αθλητισμού & Πρόνοιας (ΟΠΑΑΠ). (Αντ/χος κ. Σταυρούλιας Αλ.)

4. Έγκριση πρόσληψης προσωπικού με δίμηνες συμβάσεις για την κάλυψη αναγκών της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής. (Γ. Γ του Δήμου κα Τσόγκα Κ.)

5. Ορισμός Δημοτικών Συμβούλων στην Εκτιμητική Επιτροπή. (Αντ/χος κ. Τάτσης Ε.)

6. Ορισμός Δημοτικού Συμβούλου με τον αναπληρωτή του στην Επιτροπή επίλυσης με συμβιβασμό φορολογικών διαφορών για το έτος 2016. (Αντ/χος κ. Τάτσης Ε.)

7. Ορισμός μελών στην Επιτροπή Διενέργειας των Δημοπρασιών εκποίησης, εκμίσθωσης πραγμάτων του Δήμου, αγοράς ή μίσθωσης πραγμάτων ανηκόντων σε τρίτους, του ΠΔ 270/81. (Αντ/χος κ. Τάτσης Ε.)

8. Έγκριση διενέργειας δαπάνης για ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΑ ΤΕΛΗ. (Αντ/χος κ. Τάτσης Ε.)

9. Έγκριση διενέργειας δαπάνης για προμήθεια φαρμάκων για το έτος 2016. (Αντ/χος κ. Τάτσης Ε.)

10. Έγκριση προσφυγής στη διαδικασία διαπραγμάτευσης για την προμήθεια Άρτου για τις ανάγκες του Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου ΟΠΑΑΠ για το έτος 2016. (Αντ/χος κα Τσιώτα Μ.)

11. Έγκριση διενέργειας δαπάνης για την προμήθεια ελαστικών και αεροθαλάμων για τις ανάγκες των τροχοφόρων του Δήμου. (Αντ/χος κα Τσιώτα Μ.)

12. Έγκριση 1ης Παράτασης του έργου «ΕΠΕΙΓΟΥΣΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΑΓΩΓΩΝ ΟΜΒΡΙΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ». (Αντ/χος κ. Λύκος Π.)

13. Απόρριψη αιτημάτων εγκατάστασης Σταθμού Κινητής Τηλεφωνίας επί της οδού Λεύκτρων 2 (cosmote). (Αντ/χος κ. Λύκος Π.)

14. Λήψη απόφασης επιβολής προστίμου σε επιχειρήσεις που έχουν τοποθετήσει παράνομη ενδεικτική επιγραφή, σύμφωνα με το άρθρο 6 του Ν.2946/2001. (Αντ/ρχος κ. Τάτσης Ε.)

15. Λήψη απόφασης για την διαγραφή οφειλών από Χρηματικούς Καταλόγους. (Αντ/ρχος κ. Τάτσης Ε.)

16. Έγκριση επιστροφής ποσού ως αχρεωστήτως εισπραχθέν (Αντ/χος κ. Τάτσης Ε.)

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Η Κατερίνα Τσερούλα νέα πρόεδρος στο Κέντρο Πρόληψης «Οδοιπορικό»

Peristeri News

Δύο συνεδριάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου (7η και 8η)

Peristeri News

Συνάντηση του Ανδρέα Παχατουρίδη με τον Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Peristeri News

Leave a Comment