PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου


Συνεδριάζει την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 17:00, το Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου με 18 θέματα στην ημερήσια διάταξη, σύμφωνα με την πρόσκληση της σύγκλησης της συνεδρίασης από τον Πρόεδρο Βασίλειο Λώλο.

Με 18 θέματα στην ημερήσια διάταξη, γίνεται συνεδρίαση στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου, την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 17:00, σύμφωνα με την πρόσκληση της σύγκλησης της συνεδρίασης από τον Πρόεδρο Βασίλειο Λώλο.

Στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο κτίριο της Ξυλοτεχνίας, επί της οδού Δημοσθένους 11 και Παρασκευοπούλου, θα συζητηθούν:

1. Λήψη απόφασης για την έγκριση Τοπικού Σχεδίου Αποκεντρωμένης Διαχείρισης Αποβλήτων (Τ.Σ.Δ.) στο Δήμο μας. (Επιτροπή Ποιότητας Ζωής)

2. Λήψη απόφασης για την οργάνωση ολοκληρωμένου συστήματος εναλλακτικής διαχείρισης συσκευασιών στο Δήμο άνευ ανταλλάγματος για το Δήμο μας με το Συλλογικό Σύστημα Ανταποδοτικής Εναλλακτικής Διαχείρισης και Ανακύκλωσης Συσκευασιών και Αποβλήτων «ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ». (Αντ/χος κα Τσιώτα Μ.)

3. Έγκριση αναμόρφωσης προϋπολογισμού του Δήμου, έτους 2015. (Οικονομική Επιτροπή)

4. Έγκριση διενέργειας δαπάνης, πίστωσης και μελέτης για την πραγματοποίηση εκδηλώσεων του εορτασμού της «Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940». (Αντ/χος κ. Σταυρούλιας Αλ.)

5. Λήψη απόφασης επί αιτήματος της ΔΕΠΑΔΠ για παραχώρηση του κτιρίου επί της οδού Πεισάνδρου 20. (Πρ. της ΔΕΠΑΔΠ κ. Καλλιάφας Αν.)

6. Λήψη απόφασης για την έγκριση σύναψης δημόσιας σύμβασης παροχής υπηρεσιών για τον καθαρισμό των κτιρίων του Νέου Δημαρχείου, των 3ων Κ.Ε.Π.,της Ξυλοτεχνίας, του ΚΥΒΕ και των Κ.Ε.Φ.Ι. του Δήμου μας (Αντ/χος κ. Τάτσης Ε.)

7. Έγκριση συμμετοχής του Δήμου στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα LIFE15-CCA με θέμα την προσαρμογή των δήμων στην κλιματική αλλαγή. (Αντ/χος κα Τσιώτα Μ.)

8. Έγκριση Πρωτοκόλλου Προσωρινής Παραλαβής του έργου: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ 60 ΘΕΣΕΩΝ ΣΤΟ Ο.Τ. 1 ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ». (Αντ/χος κ. Λύκος Παν.)

9. Έγκριση τροποποιημένου χρονοδιαγράμματος εκτέλεσης εργασιών του έργου: «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΟΔΟΥ ΑΙΜΙΛΙΟΥ ΒΕΑΚΗ ΑΠΟ ΣΑΡΑΝΤΑΠΟΡΟΥ ΕΩΣ Π. ΤΣΑΛΔΑΡΗ ΚΑΙ ΟΔΩΝ ΡΟΥΣΒΕΛΤ ΚΑΙ ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ ΑΠΟ ΑΙΜΙΛΙΟΥ ΒΕΑΚΗ ΜΕΧΡΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ» (Αντ/χος κ. Λύκος Παν.)

10. Έγκριση 1ης παράτασης περαίωσης εργασιών του έργου: «ΒΙΟΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΕΥΡΥΤΕΡΟΥ ΧΩΡΟΥ 1ης ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ». (Αντ/χος κ. Λύκος Παν.)

11. Έγκριση επικαιροποιημένου σχεδίου διαμόρφωσης του έργου «Ανάπλαση ελεύθερων χώρων περιοχής Χωράφας με βιοκλιματικό σχεδιασμό». (Αντ/χος κ. Λύκος Παν.)

12. Έγκριση διενέργειας δαπάνης και διενέργειας διαγωνισμού για την προμήθεια καυσίμων και ελαιολιπαντικών για τις ανάγκες του Δήμου, του Νομικού Προσώπου ΟΠΑΑΠ και των Σχολικών Επιτροπών του Δήμου, ετών 2016-2017. (Αντ/χος κα Τσιώτα Μ.)

13. Έγκριση διενέργειας διαγωνισμού για την ασφάλιση κινητής και ακίνητης περιουσίας του Δήμου, ετών 2016-2017. (Αντ/χος κα Τσιώτα Μ.)

14. Απόρριψη αιτημάτων εγκατάστασης Σταθμού Κινητής Τηλεφωνίας επί των οδών Τζ. Κέννεντυ & Πελασγίας 159 (cosmote). (Αντ/χος κ. Λύκος Π.)

15. Απόρριψη αιτημάτων εγκατάστασης Σταθμού Κινητής Τηλεφωνίας επί των οδών Αγιάσου & Θηβών 177 (cosmote). (Αντ/χος κ. Λύκος Π.)

16. Απόρριψη αιτημάτων εγκατάστασης Σταθμού Κινητής Τηλεφωνίας επί της οδού Αγ. Βασιλείου 85 (Vodafone). (Αντ/χος κ. Λύκος Π.)

17. Έγκριση εκκαθάρισης των οστεοφυλακίων του Δημοτικού Κοιμητηρίου. (Αντ/ρχος κ. Τάτσης Ευαγ.)

18. Λήψη απόφασης για την διαγραφή οφειλών από Χρηματικούς Καταλόγους. (Αντ/ρχος κ. Τάτσης Ευαγ.)

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: Οι παρεμβάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 30/4

Peristeri News

Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός 4 εκατ. ευρώ για τα smart cities στο Δήμο Περιστερίου

Peristeri News

Περιστέρι: Πρόγραμμα δράσεων των ΚΕ.ΦΙ. του μηνός Μαΐου 2024

Peristeri News

Leave a Comment