PeristeriNews.gr
Πολιτική

Συνεδριάζει στις 10.30 το υπουργικό συμβούλιο


Με τις εκκρεμότητες τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό μέτωπο να δημιουργούν έναν ασφυκτικό κλοιό πιέσεων στην κυβέρνηση συνεδριάζει στις 10.30 το υπουργικό συμβούλιο.

Η αξιολόγηση, οι αγροτικές κινητοποιήσεις, το προσφυγικό, αλλά και το νομοθετικό έργο της κυβέρνησης για το αμέσως επόμενο διάστημα αναμένεται να βρεθούν στο επίκεντρο της συνεδρίασης.

Δίνοντας το στίγμα των κυβερνητικών προθέσεων η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη τόνισε χθες ότι η ελληνική πλευρά επιθυμεί ολοκλήρωση της διαπραγμάτευσης σε συντομότατο χρονικό διάστημα.

Με αφορμή και τη βουτιά που κατέγραψαν τη Δευτέρα οι χρηματιστηριακοί δείκτες ανά τον κόσμο η κ. Γεροβασίλη τόνισε ότι «οι εστίες αστάθειας πολλαπλασιάζονται και δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος καθυστέρησης». Μάλιστα εμφανίστηκε βέβαιη ότι οι όποιες διαφορές μπορούν να γεφυρωθούν, καθώς η ελληνική πλευρά καταθέτει προτάσεις σύμφωνες με τα όσα ορίζονται στη συμφωνία του Αυγούστου.

Σε ό,τι αφορά τις αγροτικές κινητοποιήσεις, επανέλαβε την πρόταση προς τους αγρότες «για εξαντλητικό διάλογο όχι όμως από μηδενική βάση», ενώ τους κάλεσε να απομονώσουν εκείνους «που προσπαθούν να αξιοποιήσουν τις κινητοποιήσεις για πολιτικούς αποκλειστικά λόγους».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δηλώσεις των πολιτικών για την τραγωδία των Τεμπών

Peristeri News

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Leave a Comment