PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Συνεδρίαση στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου (29η)


Με δεκαοκτώ θέματα στην Ημερήσια Διάταξη, γίνεται συνεδρίαση στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Βασίλειος Λώλος, καλεί τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, στην 29η συνεδρίαση την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2023 στις 17.00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο κτίριο της Ξυλοτεχνίας επί της οδού Δημοσθένους 11 & Παρασκευοπούλου.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι:

1. Έγκριση αναμόρφωσης προϋπολογισμού του Δήμου, έτους 2023. (Οικονομική Επιτροπή)

2. Λήψη απόφασης για καθορισμό τελών διαφήμισης έτους 2024. (Οικονομική Επιτροπή)

3. Αναπροσαρμογή Α) Τελών Κοινοχρήστων Χώρων έτους 2024, σύμφωνα με το άρθρο 3 του Ν.1080/80 και Β) ποσού κατασκευής Αγωγών – Συνδέσεων – Πλακοστρώσεων & Κρασπεδορείθρων. (Οικονομική Επιτροπή)

4. Λήψη απόφασης για την ακόκτηση ακινήτου επί των οδών Αγίου Βασιλείου και Μυστριώτου στο Ο.Τ. 1405. (Επιτροπή Ποιότητας Ζωής)

5. Επανεπιβολή, κατόπιν αυτοδίκαιης άρσης, της ρυμοτομικής απαλλοτρίωσης σε τμήμα ιδιοκτησίας που βρίσκεται επί των οδών Εθνάρχου Μακαρίου και Λεωφόρου Κηφισού στο Ο.Τ. 7 της πολεοδομικής ενότητας “Ελαιώνα” του Δήμου Περιστερίου (Επιτροπή Ποιότητας Ζωής)

6. Επανεπιβολή, κατόπιν αυτοδίκαιης άρσης, της ρυμοτομικής απαλλοτρίωσης σε ιδιοκτησία που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Βυζαντίου 2 και Αγίας Τριάδος στο Ο.Τ. 1678 του δήμου Περιστερίου (Επιτροπή Ποιότητας Ζωής)

7. Καθορισμός αποζημίωσης επικείμενων λόγω ρυμοτομίας στο Ο.Τ. 1118 – 1233, οδός Αμύντορος (Επιτροπή Ποιότητας Ζωής)

8. Έγκριση αναμόρφωσης προϋπολογισμού του ΝΠΔΔ “Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής Αθλητισμού και Πρόνοιας” (ΟΠΑΑΠ), έτους 2023 (Πρ. Του ΝΠΔΔ κ. Πλέστης Αλ.)

9. Έγκριση σύναψης και όρων της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και των Δήμων Αιγάλεω, Αχαρνών, Ηρακλείου, Γαλατσίου, Παλαιού Φαλήρου, Πειραιά και Περιστερίου για το υποέργο 1 με τίτλο: “Κατασκευή πρωτότυπων μη σηματοδοτούμένων διαβάσεων σε επιλεγμένα σημεία μειωμένης οδικής ασφάλειας στους οδικούς άξονες προϋπολογισμού 6.999.378,40 ευρώ στο πλαίσιο της πράξης με τίτλο “ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΣΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ” η οποία υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας “Ελλάδα 2.0” και εξουσιοδότηση του δημάρχου Περιστερίου για την υπογραφή της (Αντ/χος Λύκος Π.)

10. Τροποποίηση των συμφωνητικών με την εταιρεία Δ. Βαρδακώστας και ΣΙΑ ΟΕ σχετικά με τη λήψη υπηρεσιών καθαρισμού των κτιριακών εγκαταστάσεων που στεγάζουν υπηρεσίες του δήμου Περιστερίου για το έτος 2023 λόγω αναπροσαρμογής του εργατικού κόστους (Αντ/χος Λύκος Π.)

11. Λήψη απόφασης για 1η παράταση της σύμβασης εργολαβίας μεταξύ του Δήμου και του αναδόχου “ΘΩΜΑΣ ΛΟΥΚΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΤΕ” για το έργο “ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ – ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΦΡΕΑΤΙΩΝ ΥΔΡΟΣΥΛΛΟΓΉΣ/23” (Αντ/χος Λύκος Π.)

12. Έγκριση 1ου ανακεφαλαιωτικού πίνακα εργασιών του έργου “ΑΠΟΚΑΤΆΣΤΑΣΗ ΦΘΟΡΩΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ/23” (Αντ/χος Λύκος Π.)

13. Έγκριση 1ου ανακεφαλαιωτικού πίνακα εργασιών – Τακτοποιητικού του έργου “ΑΝΑΠΛΑΣΗ-ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΧΩΡΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΣΤΟ 4ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ” (Αντ/χος Λύκος Π.)

14. Έγκριση 5ου ανακεφαλαιωτικού πίνακα εργασιών του έργου “ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΣΟΦΟΚΛΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ” (Αντ/χος Λύκος Π.)

15. Έγκριση 1ου ανακεφαλαιωτικού πίνακα εργασιών – 1ου Πρωτοκόλλου Κανονισμού Τιμών Μονάδας Νέων Εργασιών του έργου “ΣΗΜΕΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΚΡΕΣΝΑΣ” (Αντ/χος Λύκος Π.)

16. Έγκριση 1ου ανακεφαλαιωτικού πίνακα εργασιών – 1ου Πρωτοκόλλου Κανονισμού Τιμών Μονάδας Νέων Εργασιών του έργου “ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΣ ΕΤΟΙΜΟΡΡΟΠΩΝ ΚΤΙΣΜΑΤΩΝ/22” (Αντ/χος Λύκος Π.)

17. Λήψη απόφασης για 1η παράταση της σύμβασης μεταξύ του Δήμου και της αναδόχου εταιρείας “ΔΟΜΟΚΡΑΤ ΜΟΝ ΑΕ” για το έργο “ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΠΕΤΟΔΡΟΜΩΝ/21” (Αντ/χος Λύκος Π.)

18. Έγκριση ανανέωσης – συνέχισης σύμβασης με την ΔΕΠΑ Α.Ε. για το έτος 2024. (Αντ/χος κα. Τσιώτα Μ.)

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: Οι παρεμβάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 30/4

Peristeri News

Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός 4 εκατ. ευρώ για τα smart cities στο Δήμο Περιστερίου

Peristeri News

Περιστέρι: Πρόγραμμα δράσεων των ΚΕ.ΦΙ. του μηνός Μαΐου 2024

Peristeri News

Leave a Comment