PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Συνεδρίαση στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου (18η)


Με επτά θέματα στην Ημερήσια Διάταξη, γίνεται συνεδρίαση στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Βασίλειος Λώλος, καλεί τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, στην 18η συνεδρίαση την Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023 στις 17.00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο κτίριο της Ξυλοτεχνίας επί της οδού Δημοσθένους 11 & Παρασκευοπούλου.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι:

1. Έγκριση αναμόρφωσης προϋπολογισμού του Δήμου, έτους 2023. (Οικονομική Επιτροπή)

2. Λήψη απόφασης για κυκλοφοριακές παρεμβάσεις επί των οδών Ελλησπόντου και Ανδριανουπόλεως, στην 3η Δημοτική Κοινότητα. (Επιτροπή Ποιότητας Ζωής)

3. Λήψη απόφασης επί αιτημάτων για κοπή δέντρων σε κοινόχρηστους χώρους. (Επιτροπή Ποιότητας Ζωής)

4. Λήψη απόφασης για επανεπιβολή, κατόπιν αυτοδίκαιης άρσης, της ρυμοτομικής απαλλοτρίωσης σε ιδιοκτησία που βρίσκεται επί της οδού Αετού 8 & Αρίωνος στο Ο.Τ. 1829. (Επιτροπή Ποιότητας Ζωής)

5. Λήψη απόφασης για επανεπιβολή, κατόπιν αυτοδίκαιης άρσης, της ρυμοτομικής απαλλοτρίωσης σε ιδιοκτησία που βρίσκεται επί της οδού Παμφυλίας 1-3 στο Ο.Τ. 841. (Επιτροπή Ποιότητας Ζωής)

6. Λήψη απόφασης για επανεπιβολή, κατόπιν αυτοδίκαιης άρσης, της ρυμοτομικής απαλλοτρίωσης σε ιδιοκτησία που βρίσκεται επί των οδών Λοκρίδος & Λειβαδά 10. (Επιτροπή Ποιότητας Ζωής)

7. Έγκριση σύναψης και όρων του σχεδίου τροποποίησης – 2ης παράτασης της Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφερείας Αττικής και του Δήμου Περιστερίου για το έργο: «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΣΟΦΟΚΛΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ». (Αντ/χος κ. Λύκος Π.)

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δύο συνεδριάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου (7η και 8η)

Peristeri News

Συνάντηση του Ανδρέα Παχατουρίδη με τον Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Peristeri News

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Leave a Comment