PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Συνεδρίαση στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου (16η)


Με έξι θέματα στην Ημερήσια Διάταξη, γίνεται συνεδρίαση στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Βασίλειος Λώλος, καλεί τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, στην 16η συνεδρίαση την Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023 στις 17.00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο κτίριο της Ξυλοτεχνίας επί της οδού Δημοσθένους 11 & Παρασκευοπούλου.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι:

1. Έγκριση αναμόρφωσης προϋπολογισμού του Δήμου, έτους 2023. (Οικονομική Επιτροπή)

2. Λήψη απόφασης για κυκλοφοριακές παρεμβάσεις επί των οδών Ελλησπόντου και Ανδριανουπόλεως, στην 3η Δημοτική Κοινότητα. (Επιτροπή Ποιότητας Ζωής)

3. Λήψη απόφασης για κυκλοφοριακές παρεμβάσεις επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως, από Σοφοκλέους έως Φρ.Ρούσβελτ, στην 4η Δημοτική Κοινότητα. (Επιτροπή Ποιότητας Ζωής)

4. Λήψη απόφασης για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου για την κάλυψη κατεπειγουσών, εποχικών αναγκών πυρασφαλείας της Δ/νσης Περιβάλλοντος & Ποιότητας Ζωής. (Γ. Γ. του Δήμου κα Τσόγκα Κ.)

5. Λήψη απόφασης για μετάθεση του συμβατικού χρόνου παράδοσης οχήματος της σύμβασης με την εταιρεία «Α. ΚΑΟΥΣΗΣ Α.Ε.». (Αντ/χος κα Τσιώτα Μ.)

6. Λήψη απόφασης για διαγραφή οφειλών από καταστάσεις ανείσπρακτων οφειλών ΔΕΗ (11ος/2020). (ο με εντολή Δημάρχου Δημ. Σ/λος κ. Καλαντώνης Ι.)

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: Οι παρεμβάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 30/4

Peristeri News

Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός 4 εκατ. ευρώ για τα smart cities στο Δήμο Περιστερίου

Peristeri News

Περιστέρι: Πρόγραμμα δράσεων των ΚΕ.ΦΙ. του μηνός Μαΐου 2024

Peristeri News

Leave a Comment