PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Συνεδρίαση στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου (11η)


Με έντεκα θέματα στην Ημερήσια Διάταξη, γίνεται συνεδρίαση στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Βασίλειος Λώλος, καλεί τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, στην 11η συνεδρίαση την Πέμπτη 27 Απριλίου 2023 στις 17.00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο κτίριο της Ξυλοτεχνίας επί της οδού Δημοσθένους 11 & Παρασκευοπούλου.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι:

1. Έγκριση αναμόρφωσης προϋπολογισμού του Δήμου, έτους 2023. (Οικονομική Επιτροπή)

2. Λήψη απόφασης για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου για την κάλυψη κατεπειγουσών, εποχικών αναγκών πυρασφάλειας της Δ/νσης Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής. (Γεν. Γρ. του Δήμου κα Τσόγκα Κων/να)

3. Έγκριση ανοίγματος λογαριασμού στην Τράπεζα ΟΡΤΙΜΑ BANK και εξουσιοδότηση για την κίνησή του. (Αντ/χος κ. Σταυρούλιας Αλ.)

4. Έγκριση συμμετοχής του Δήμου στο Πρόγραμμα «ΚΑΛΥΨΗ», του σχεδίου προγραμματικής σύμβασης και εξουσιοδότηση του Δημάρχου για την υπογραφή της και του ΑΣΔΑ για τον ορισμό του εκπροσώπου των Δήμων στην Τριμελή Επιτροπή Παρακολούθησης των εργασιών. (Αντ/χος κ. Θεοδωράκος Αν.)

5. Λήψη απόφασης για την τροποποίηση της σύμβασης με την εταιρεία «Αφοί Πανόπουλοι Α.Β.Ε.Ε.», που αφορά την προμήθεια ειδών καθαριότητας και ευπρεπισμού & λοιπών ειδών υγιεινής και καθαριότητας της ομάδας Ε (σακούλες καθαριότητας με λογότυπο). (Αντ/χος κ. Λύκος Π.)

6. Καθορισμός αποζημίωσης για την απαλλοτρίωση ακινήτου επί της οδού Κοραλλίων στο Ο.Τ 306β. (Αντ/χος κ. Λύκος Π.)

7. Έγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (Α.Π.Ε.) του έργου «ΕΠΙΣΚΕΥΗ, ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ & ΑΥΛΕΙΩΝ ΧΩΡΩΝ/21». (Αντ/χος κ. Λύκος Π.)

8. Έγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (Α.Π.Ε.) & 1ου Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε. του έργου «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΠΕΤΟΔΡΟΜΩΝ/21». (Αντ/χος κ. Λύκος Π.)

9. Έγκριση 1ης παράτασης της προθεσμίας περαίωσης του έργου με τίτλο: «ΕΡΓΑ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΩΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ». (Αντ/χος κ. Λύκος Π.)

10. Λήψη απόφασης για τη μίσθωση χώρου στάθμευσης των οχημάτων του Δήμου. (Αντ/χος κα Τσιώτα – Μάρκου Μ.)

11. Λήψη απόφασης για την διαγραφή ποσού 350,00 ευρώ από Χρηματικούς Καταλόγους του Δήμου. (ο με εντολή Δημάρχου Δημοτ. Σύμβουλος κ. Καλαντώνης Ι.)

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δύο συνεδριάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου (7η και 8η)

Peristeri News

Συνάντηση του Ανδρέα Παχατουρίδη με τον Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Peristeri News

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Leave a Comment