PeristeriNews.gr
Πολιτική

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις οι μεταφορείς


Τη συνέχιση των κινητοποιήσεών τους, που συμπληρώνουν 13 μέρες, αποφάσισαν με συντριπτική πλειοψηφία οι 96 πρόεδροι των Ομοσπονδιών από όλη την Ελλάδα, των Ιδιοκτητών Φορτηγών και Βυτιοφόρων Δημόσιας Χρήσης.

Τη συνέχιση των κινητοποιήσεών τους, που συμπληρώνουν 13 μέρες, αποφάσισαν με συντριπτική πλειοψηφία οι 96 πρόεδροι των Ομοσπονδιών από όλη την Ελλάδα, των Ιδιοκτητών Φορτηγών και Βυτιοφόρων Δημόσιας Χρήσης.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, στη διάρκεια της Μαραθώνιας Γενικής Συνέλευσης που κράτησε πάνω από 6 ώρες οι πρόεδροι των Ομοσπονδιών, εκφράζοντας τα μέλη τους, ψήφισαν με 76 ψήφους υπέρ, 6 κατά και 14 λευκά, τη συνέχιση των κινητοποιήσεων, χωρίς ωστόσο να προσδιορίσουν τη μορφή τους.

Της ψηφοφορίας προηγήθηκε ομιλία του Προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας κ. Γιώργου Τζωρτζάτου, ο οποίος έκανε μια σύντομη αναφορά περιγράφοντας την κατάσταση όπως έχει σήμερα, αλλά και τις προτάσεις που έκανε ο εμπορικός και επιχειρηματικός κόσμος, αλλά δεν πρότεινε ο ίδιος τη στάση που πρέπει να κρατήσει ο κλάδος, δηλαδή δεν τάχθηκε ούτε υπέρ ούτε κατά της συνέχισης των κινητοποιήσεων. Κάλεσε, όμως, όλους του προέδρους που παρευρίσκονταν στη Γενική Συνέλευση να αποδεχθούν και να συμμορφωθούν με το όποιο αποτέλεσμα προκύψει από την κάλπη.

Από την πλευρά της η κυβέρνηση διαμήνυσε, εμμέσως πλην σαφώς ότι η περίοδος της ανοχής τελειώνει απόψε και ότι θα κινητοποιήσει όλους τους μηχανισμούς που διαθέτει για να αποκατασταθεί η ομαλή τροφοδοσία της αγοράς.

Την ίδια ώρα ο επιχειρηματικός και εμπορικός κόσμος, που αντιμετωπίζει σοβαρότατα προβλήματα, αφήνει να εννοηθεί ότι θα προσφύγει στη δικαιοσύνη κατά των μεταφορέων.

Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, κ. Ελένη Ράϊκου έδωσε εντολή να ασκηθεί ποινική δίωξη κατ΄ αγνώστων, για απόπειρα ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως, σε βαθμό κακουργήματος, σχετικά με το περιστατικό που σημειώθηκε το απόγευμα στην περιοχή της Μαλακάσας, όταν άγνωστος πυροβόλησε κατά δύο φορτηγών, που ήταν σε κομβόι 25 αυτοκινήτων και συνοδεύονταν από περιπολικά της αστυνομίας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

«Δημοκράτες» το όνομα του κόμματος του Ανδρέα Λοβέρδου

Peristeri News

Πιερρακάκης: Πάνω από δέκα ξένα πανεπιστήμια ενδιαφέρονται για την Ελλάδα

Peristeri News

Αλ. Χαρίτσης: Η Αριστερά στον τόπο μας δεν είναι εφήμερη μόδα

Peristeri News

Leave a Comment