PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις οι αγρότες της Πελοποννήσου


Ειδικότερα, σήμερα το απόγευμα θα είναι κλειστός ο αυτοκινητόδρομος Τρίπολης – Κορίνθου στο ύψος των διοδίων Νεστάνης από τις 6.00 το απόγευμα έως τα μεσάνυχτα, ενώ 7.00 με 8.00 το βράδυ οι αγρότες θα κλείσουν τη γέφυρα του Ευρώτα στην Σπάρτη.

Στο μεταξύ είναι κλειστός επ’ αόριστον είναι ο Ισθμός τόσο στην παλαιά όσο και στη νέα εθνική οδό Κορίνθου – Αθήνας και η κυκλοφορία διεξάγεται από μικρή παράκαμψη μέσα από το χωριό Καλαμάκι.

Τα μπλόκα της ΠΑΣΥ στην Πελοπόννησο και συγκεκριμένα τα μπλόκα Αγ. Γεωργίου στην Ηλεία, Αιγίου, Δαλαμανάρας Αργολίδας και Χανδρινού Μεσσηνίας, με ανακοίνωσή τους δηλώνουν πως συντονίζονται με το μπλόκο της Νίκαιας και ζητούν «ν’ αποσυρθεί το σχέδιο για το ασφαλιστικό, να καταργηθούν τα μέτρα για το φορολογικό και μετά να γίνει συζήτηση».

«Διαμηνύουμε προς την κυβέρνηση και σ’ όλους όσοι, με διάφορους, τρόπους, την σιγοντάρουν ότι πίσω δεν πρόκειται να κάνουμε. Με σκυμμένο το κεφάλι δεν πρόκειται ν’ αποχωρήσουμε. Συνεχίζουμε με τα δίκαια αιτήματά μας, όπως τα διαμορφώσαμε στην πανελλαδική σύσκεψη στις 7 Φλεβάρη στην Νίκαια», αναφέρουν.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πότε λήγουν οι παλιές ταυτότητες

Peristeri News

Πληρωμή Τελών Κυκλοφορίας με το μήνα – Πως υπολογίζονται

Peristeri News

Χαμός με τους εκδρομείς του Πάσχα – Μεγάλη κίνηση σε λιμάνια και δρόμους

Peristeri News

Leave a Comment