PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Συνεχίζονται οι κινήσεις συσπείρωσης στον Ατρόμητο


Κάτι από τα (πολύ) παλιά θυμίζει η κατάσταση τις τελευταίες μέρες στον Ατρόμητο, καθώς οργανωμένοι και διοίκηση συνεχίζουν τις κινήσεις συσπείρωσης γύρω από το αγωνιστικό τμήμα σε μια μεταβατική περίοδο, μετά την πολύ γρήγορη απομάκρυνση του Τραϊανού Δέλλα.

Απόδειξη για του λόγου το αληθές αποτελούν τα όσα έγιναν την Παρασκευή, αρχικά από τους «Fentagin» και κατόπιν από τη διοίκηση, με τις δύο πλευρές να προχωρούν σε κινήσεις που δείχνουν την αμέριστη στήριξη και εμπιστοσύνη σε παίκτες και τεχνική ηγεσία.

Συγκεκριμένα, τους παίκτες στη σημερινή προπόνηση επισκέφτηκε αντιπροσωπεία των οργανωμένων οπαδών, προκειμένου να προσφέρουν γλυκά και κασκόλ στους παίκτες. Φυσικά, σημασία δεν έχουν τα όσα πρόσφεραν, αλλά η ενέργεια σε μια περίοδο που φαίνεται ότι και ο Γιώργος Κορακάκης κερδίζει την ψήφο εμπιστοσύνης, ώστε να λάβει το χρίσμα της επόμενης μέρας.

Στη συνέχεια της μέρας, ο πρόεδρος της ομάδας, Γιώργος Σπανός, έκανε το τραπέζι σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα, δίνοντας συγχαρητήρια για τη μεγάλη -από άποψη σημασίας- νίκη κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης και παράλληλα να δίνει το σύνθημα για ανάλογη συνέχεια αρχικά από το ματς κόντρα στην Ξάνθη την προσεχή Δευτέρα.

Στα αξιοσημείωτα της βραδιάς συμπεριλαμβάνεται η επιστολή των οργανωμένων οπαδών η οποία διαβάστηκε από τον αρχηγό, Νίκο Λαζαρίδη, που κατέληγε με το γεμάτο νόημα: «Δυνατά, μια γροθιά, κόσμος, παίκτες, διοίκηση».

Όλα αυτά αποκτούν ιδιαίτερη σημασία, αφού δεν πρέπει να λησμονεί κανείς ότι πριν από λίγες μέρες υπήρξαν εκατέρωθεν ανακοινώσεις, με το κλίμα να δείχνει «χαλασμένο», αλλά τελικά φαίνεται ότι ίσχυσε το «ουδέν κακό, αμιγές καλού», καθώς είχαν προηγηθεί η ενθαρρυντική εικόνα της εξέδρας στο ματς με τον Αστέρα και επίσης ο αγιασμός των ερασιτεχνικών τμημάτων, που έδωσαν το «παρών» τόσο οι Fentagin, όσο και ο Γιώργος Σπανός.

Μένει βέβαια, να διατηρηθεί η ίδια συσπείρωση, όταν έρθουν και οι δύσκολες στιγμές, που μοιραία είναι στο πρόγραμμα.

Στα αμιγώς αγωνιστικά ζητήματα, οριστικά χωρίς τον Ντιγκινί θα ταξιδέψει στην Ξάνθη ο Ατρόμητος, αφού ο Ντιγκινί συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις στο ισχίο.

008757778

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment