Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Συνεχίζονται οι έλεγχοι για το παραεμπόριο

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Δεύτερη φορά μέσα σε μία εβδομάδα τα μικτά κλιμάκια ελέγχου για το παραεμπόριο βρέθηκαν αντιμέτωπα με πλήθος παραβάσεων στην εμποροπανήγυρη της Αγίας Ελεούσας, στην Καλλιθέα.

Δεύτερη φορά μέσα σε μία εβδομάδα τα μικτά κλιμάκια ελέγχου για το παραεμπόριο, του υπουργείου Ανάπτυξης και της Αστυνομίας, βρέθηκαν αντιμέτωπα με πλήθος παραβάσεων στην εμποροπανήγυρη της Αγίας Ελεούσας, στην Καλλιθέα.

Όπως δήλωσε ο γενικός γραμματέας Εμπορίου Στ. Κομνηνός, ο οποίος συνόδευε το κλιμάκιο: «Είμαστε εδώ για να εξασφαλίσουμε ότι θα πληρώνονται οι φόροι ώστε να μην χρειάζεται να προβαίνουμε σε άλλου είδους μειώσεις».

Ο διευθυντής της υπηρεσίας Εποπτείας Αγοράς Δ. Μπιτζούνης, ανέφερε ότι από τον έλεγχο προέκυψε πως αρκετοί πωλητές δεν είχαν τιμολόγια, δεν είχαν ταμειακές μηχανές, ενώ κάποιοι δεν είχαν ούτε άδειες και εγκατέλειψαν του πάγκους τους.

Μικροεπεισόδια προκλήθηκαν όταν τα κλιμάκια προχώρησαν σε κατάσχεση προϊόντων παραποίησης.

Όπως σχολιάζουν τα στελέχη του υπουργείου Ανάπτυξης και Υποδομών, οι έλεγχοι θα συνεχιστούν και θα διευρυνθούν το προσεχές διάστημα.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Ταξί: Νέα κόμιστρα από το αεροδρόμιο – Στα 50€ η διαδρομή προς Αθήνα

Peristerinews.gr Newsroom

ΠΟΕ-ΟΤΑ: «Ψίχουλα» τα μέτρα της ΔΕΘ – Απαιτεί 13ο και 14ο μισθό

Peristerinews.gr Newsroom

Περιστέρι: «Εκατοντάδες κενά στα σχολεία – Δεν θα συμβιβαστούμε»

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment