PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Συνεχίζει το περιστεριώτικο… άνοιγμα ο Ατρόμητος


Τη διεύρυνση των σχέσεων και την εδραίωση της επικοινωνίας με τους συλλόγους του Περιστερίου συνεχίζει ο Ατρόμητος, απόδειξη η τελευταία κίνηση της ΠΑΕ που κάλεσε στο τραπέζι των συζητήσεων ομάδες της πόλης για την περαιτέρω βελτίωση του ποδοσφαίρου στην περιοχή.

Αντιπροσωπεία της ΠΑΕ Ατρόμητος έχει πραγματοποιήσει ήδη δύο ανοικτές συναντήσεις στα γήπεδα Ηφαίστου και Χωράφας. Στο γήπεδο Ηφαίστου έγινε συνάντηση με τα σωματεία Ήφαιστος, Ηρακλής, ΑΕ Περιστερίου ενώ είχε προσκληθεί και δεν παρέστη ο Ιπποκράτης, ενώ στο γήπεδο Χωράφας έγινε συνάντηση με τα σωματεία Άγιος Ιερόθεος, Ανθούπολη, Φοίνικας, Θέρσιππος (στίβος) ενώ είχε προσκληθεί και δεν παρέστη ο Απόλλων Περιστερίου.

Στις συναντήσεις αυτές συζητήθηκαν πολλά θέματα για μια καλύτερη συνεργασία σε όλα τα επίπεδα με κοινό στόχο την πρόοδο του περιστεριώτικου ποδοσφαίρου.

Η αντιπροσωπεία της ΠΑΕ Ατρόμητος αποτελούμενη από τον Τεχνικό Διευθυντή Υποδομών Τόλη Αποστόλου, το μέλος του Δ.Σ. Σίμο Συμεωνίδη και τον Εκπρόσωπο Τύπου Παύλο Κατώνη κατέγραψε τις προτάσεις και τις θέσεις των σωματείων μέσα σε κλίμα άριστης συνεργασίας.

Ο Τόλης Αποστόλου ενημέρωσε τα σωματεία ότι η ΠΑΕ Ατρόμητος είναι πρόθυμη να τα φιλοξενήσει στους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας αλλά και να διαθέσει την τεχνογνωσία της για την καλύτερη εκπαίδευση των προπονητών και κατά συνέπεια των ποδοσφαιριστών που διαθέτουν στις Ακαδημίες τους.

Θα ακολουθήσουν ανάλογες συναντήσεις και με τα υπόλοιπα σωματεία της πόλης μας. Τον συντονισμό έχει ο Υπεύθυνος Αθλητισμού του Δήμου Περιστερίου κ. Δημήτρης Χιώτης.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment