PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Συνεχίζει το μεταγραφικό ντεμαράζ ο Ατρόμητος: Παίρνει και Μίρκοβιτς!


Μετά την απόκτηση του Μάντσον που θα καλύψει τη θέση του αμυντικού χαφ, παίκτης του Ατρόμητου πρέπει να θεωρείται και ο Νίκολα Μίρκοβιτς, που θα αποτελέσει (στα χαρτιά) τον διάδοχο του Αντρέι Γκορμπούνοφ στη θέση του βασικού τερματοφύλακα.

Δεύτερο μεταγραφικό χτύπημα σε λιγότερο από 24 ώρες ετοιμάζει ο Ατρόμητος!

Οι Περιστεριώτες μετά την απόκτηση του Μάντσον, που αποκτήθηκε να καλύψει τη θέση του αμυντικού χαφ, βρίσκονται μια ανάσα από την ανακοίνωση της συμφωνίας και με τον Νίκολα Μίρκοβιτς!

Πρόκειται για τον 25χρονο γκολκίπερ που αναμένεται να αποτελέσει τον διάδοχο του Αντρέι Γκορμπούνοφ κάτω από την εστία και που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην ομάδα της πατρίδας του, Ραντ.

Μάλιστα, οι εξαιρετικές του εμφανίσεις τον ανέδειξαν ως τον καλύτερο γκολκίπερ της σεζόν στο πρωτάθλημα και επειδή την βοήθησε τα μέγιστα για την παραμονή της στην κατηγορία, είχε δώσει τη συγκατάθεσή της να βρει ομάδα της αρεσκείας του, χωρίς η ίδια να αξιώσει κάποια χρηματική αποζημίωση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν προχωρήσει ο Ατρόμητος για την απόκτηση του πανύψηλου τερματοφύλακα (1,93), ο προπονητής τερματοφυλάκων, Σλόμπονταν Σούιτσα άναψε το «πράσινο» φως για την ολοκλήρωση της συμφωνίας.

Πλέον, οι Περιστεριώτες κατάφεραν κάτι που έμοιαζε σχεδόν… ακατόρθωτο, δηλαδή να ολοκληρώσουν τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό πριν ακόμα ταξιδέψουν στο Πήλιο για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους, πραγματοποιώντας οχτώ μεταγραφές. Αν δεν είχαν προκύψει και οι εξελίξεις με τον Σωκράτη Φυτανίδη, τότε οι μεταγραφές θα είχαν τελειώσει, αλλά πλέον καλείται να ψάξει και για έναν κεντρικό αμυντικό.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ζωντανό για την πρόκριση το Περιστέρι που επικράτησε της Καρσίγιακα (vid)

Peristeri News

Αυτό είναι το πρόγραμμα του Ατρόμητου στα playouts

Peristeri News

Δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό το Περιστέρι (vid)

Peristeri News

Leave a Comment