Viber
PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Συναυλία της Μαρίζας Κωχ στο Άλσος Περιστερίου

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Η συναυλία “Fata Morgana – Αντικατοπτρισμοί” με την καταξιωμένη Ελληνίδα τραγουδίστρια Μαρίζα Κωχ θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014, ώρα 8:00 μ.μ. στο Άλσος Περιστερίου.

Η συναυλία “Fata Morgana – Αντικατοπτρισμοί” με την καταξιωμένη Ελληνίδα τραγουδίστρια Μαρίζα Κωχ θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014, ώρα 8:00 μ.μ. στο Άλσος Περιστερίου. Είσοδος Ελεύθερη.

Στα πλαίσια της υπαίθριας Έκθεσης Γλυπτικής & Κεραμικής του Χαράλαμπου Γκούμα, η Μαρίζα Κωχ αφιερώνει την ξεχωριστή συναυλία στον κορυφαίο γλύπτη της χώρας μας, που τους ενώνει στενή φιλία και τον θαυμάζει για τις δημιουργίες του.

Θα ακολουθήσει παιδική παράσταση με παιχνιδοτράγουδα και χορό για τα παιδιά. Συμμετέχουν οι μουσικοί και η παιδική χορωδία του Κέντρου Βιωματικής Μουσικής Μαρίζα Κωχ με τις μουσικοπαιδαγωγούς.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Εργαστήρια Δημιουργίας Περιστερίου: Παράταση εγγραφών έως 25 Σεπτεμβρίου

Peristerinews.gr Newsroom

14ο Λύκειο Περιστερίου: Σπασμένα εδώ και χρόνια τα ηχοπετάσματα δίπλα στη Λεωφόρο Αθηνών

Peristerinews.gr Newsroom

Περιστέρι: Συνεχίζονται οι εγγραφές στα Δημιουργικά Εργαστήρια

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment