PeristeriNews.gr
Περιφέρεια Αττικής

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Αττικής με την Υπουργό Τουρισμού



Με την Υπουργό Τουρισμού, κα Όλγα Κεφαλογιάννη, συναντήθηκε σήμερα, Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012, ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός.

Με την Υπουργό Τουρισμού, κα Όλγα Κεφαλογιάννη, συναντήθηκε σήμερα, Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012, ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός.

Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκαν θέματα που άπτονται των κοινών δράσεων Υπουργείου και Περιφέρειας με τελικό στόχο την ανάδειξη του τουριστικού χαρακτήρα της Αττικής.

Η ανάγκη να αποκτήσει η Αττική εσωτερική τουριστική κίνηση, ζητήματα που σχετίζονται με την υπάρχουσα κατάσταση στο Ιστορικό Κέντρο της Αθήνας, άμεσα συνδεδεμένα με τη τουριστική προβολή της στο εσωτερικό και το εξωτερικό, καθώς και η πρόθεση να συναφθεί μία κοινή προγραμματική σύμβαση που θα διαχειριστεί τάχιστα και αποτελεσματικά τα όποια προβλήματα ανακύπτουν, αναλύθηκαν διεξοδικά κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε σε κλίμα συνεργασίας και ταύτισης απόψεων.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός, μετά το τέλος της συνάντησης δήλωσε:

«Η ανάκαμψη του τουρισμού, μέσα από την αξιοποίηση όλων των δυνατοτήτων που προσφέρει η Αττική αποτελεί κοινό στόχο Περιφέρειας και Υπουργείου. Ένας στόχος που θα επιτευχθεί με κοινή στρατηγική, συντονισμό και συνεργασία όλων των αρμοδίων φορέων. Σήμερα έγινε ένα πρώτο βήμα για μία ουσιαστική συνεργασία, με στοχευμένες πρωτοβουλίες και δράσεις που θα συμβάλλουν στην ενίσχυση της εικόνας της Αθήνας, του Πειραιά και των νησιών του Αργοσαρωνικού ως ελκυστικών τουριστικών προορισμών».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

ΕΔΣΝΑ: Ορίστηκε η νέα Εκτελεστική Επιτροπή

Peristeri News

Ν. Χαρδαλιάς: 4.25 εκατ. ευρώ για την ενίσχυση της ψυχικής υγείας και την αντιμετώπιση εξαρτησιογόνων ουσιών

Peristeri News

Ν. Χαρδαλιάς: Τα πάρκα της Μητροπολιτικής Αττικής θα επιστρέψουν στους πολίτες

Peristeri News

Leave a Comment