PeristeriNews.gr
Διεθνή

Συνάντηση Μέρκελ-Σαρκοζί-Τρισέ


Πυρετώδεις είναι οι διαβουλεύσεις εν όψει της Συνόδου Κορυφής της 23ης Οκτωβρίου.

Επαφές θα έχει σήμερα το βράδυ στην Φρανκφούρτη, ο Γάλλος πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί με τη Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ , προκειμένου να προετοιμάσουν το έδαφος για την κρίσιμη Σύνοδο Κορυφής της Κυριακής.

Όπως μεταδίδουν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης ο Γάλλος πρόεδρος μετέβη σήμερα το μεσημέρι στο νοσοκομείο του Παρισιού όπου εισήχθη νωρίτερα το πρωί η σύζυγός του Κάρλα Μπρούνι η οποία αναμένεται να γεννήσει από ώρα σε ώρα την κόρη τους. Ο κ. Σαρκοζί παρέμεινε μόνο για μισή ώρα στο νοσοκομείο ενώ αργότερα σήμερα είναι προγραμματισμένο να πετάξει για Φρανκφούρτη για να συναντηθεί με την κ. Μέρκελ προκειμένου να σχεδιάσουν από κοινού τις προτάσεις τους για την επίλυση της κρίσης στην ευρωζώνη εν όψει της κρίσιμης Συνόδου Κορυφής της Κυριακής.

Πηγές αναφέρουν ότι πιθανά θα συναντηθεί και με τον Ζαν Κλοντ Τρισέ, ενώ τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι αρχικά είχε προγραμματιστεί τηλεφωνική συνομιλία Μέρκελ- Σαρκοζί, αλλά λόγω της κρισιμότητας της οικονομικής κατάστασης στην ευρωζώνη κρίθηκε απαραίτητη η μετάβαση του Γάλλου προέδρου στη Γερμανία

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Η Σουηδία και επίσημα 32ο μέλος του ΝΑΤΟ

Peristeri News

Ένταση στις Βρυξέλλες με αγρότες να σπάνε κιγκλιδώματα της αστυνομίας

Peristeri News

Ισραήλ: Χιλιάδες διαδηλωτές κατά του Νετανιάχου

Peristeri News

Leave a Comment