• Κυριακή, 20 Ιουνίου, 2021

Συνάντηση Κυρ. Μητσοτάκη με Οικουμενικό Πατριάρχη

Peristeri News
Απρίλιος25/ 2019

Σε εγκάρδιο κλίμα συναντήθηκαν σήμερα ο Προκαθήμενος της Ορθοδοξίας κ.κ. Βαρθολομαίος με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος επισκέφθηκε το Φανάρι για να παραστεί στην Ακολουθία των Παθών.

«Είναι ιδιαίτερη χαρά να σας υποδεχόμεθα εδώ στο Φανάρι και για εμένα και για το Οικουμενικό Πατριαρχείο σήμερα μεγάλη Πέμπτη εν αναμονή της Αναστάσεως» είπε ο Οικουμενικός Πατριάρχης απευθυνόμενος στον αρχηγό της Αξιωματικής αντιπολίτευσης στο πατριαρχικό γραφείο σήμερα νωρίς το απόγευμα.

«Παναγιώτατε ήθελα Μεγάλη Πέμπτη να μου δωθεί η ευκαιρία να βρεθώ εδώ μαζί σας σε αυτή την τόσο σπουδαία μέρα της Ορθοδοξίας να σας μεταφέρω τα για μια ακόμη φορά την βαθιά αγάπη και τον σεβασμό μας» σημείωσε από την πλευρά του ενώ θυμήθηκε την πρόσφατη επίσκεψη του στην Ίμβρο όπου παρευρέθη σε θυρανοίξια Παρεκκλησίου που ανακαίνισης πρόσφατα για να ξαναλειτουργεί μετά από δεκαετίες.

Ο κ. Μητσοτάκης το βράδυ θα εκκλησιαστεί στον Πάνσεπτο Πατριαρχικό ναό του Αγίου Γεωργίου και αύριο θα επιστρέψει στην Ελλάδα.