Viber
PeristeriNews.gr
Δυτική Αθήνα

Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Δυτ. Αθήνας με τον Δήμαρχο Ιλίου

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αθήνας κ. Κ. Παπαντωνίου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Ιλίου κ. Ν.Ζενέτο.

Σύσκεψη με τον Δήμαρχο Ιλίου κ. Ν. Ζενέτο πραγματοποίησε χθες ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αθήνας κ. Κ. Παπαντωνίου.

Παρόντες ήταν ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Έργων & Διοίκησης κ. Β. Κόκκαλης και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Στέλιος Μαριδάκης και Ιωάννης Βλάχος.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν ο προϋπολογισμός που ψηφίστηκε από το Περιφερειακό Συμβούλιο, τα ενταγμένα έργα στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ του Δήμου Ιλίου και η αναπτυξιακή πορεία της Δυτικής Αθήνας.

Κοινή θέση αποτέλεσε η ανάγκη υλοποίησης έργων μεγάλης εμβέλειας και μητροπολιτικού χαρακτήρα καθώς και η αξιοποίηση του προγράμματος ΕΣΠΑ με έργα όπως η διάνοιξη της Λ. Θηβών, η διαδημοτική συγκοινωνιακή σύνδεση, η επέκταση του μετρό, η αποπεράτωση του ρέματος της Εσχατιάς, η αναβάθμιση του πάρκου «Α. Τρίτσης» κ.α.

Επίσης, τέθηκε το ζήτημα της σύστασης διαβαθμιδικού συνδέσμου Δήμων και Περιφέρειας με στόχο τη μελέτη και υλοποίηση μεγάλων, αναπτυξιακών έργων.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Μονή Δαφνίου: Επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Μπάμπη Αλεξανδράτου

Peristerinews.gr Newsroom

Smart West Athens: Η Δυτική Αθήνα γίνεται «έξυπνη» με ένα κλικ!

Peristerinews.gr Newsroom

Αιγάλεω: Το «Σκραπέλο» δίνει νέα ζωή σε υλικά που θα πετούσαμε

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment