PeristeriNews.gr
Πολιτική

Συναντήσεις Βενιζέλου με αναπληρωτές υπουργούς Οικονομικών


Διαδοχικές συναντήσεις με τους αναπληρωτές υπουργούς Οικονομικών, Φίλιππο Σαχινίδη, και Παντελή Οικονόμου, καθώς και με στελέχη του υπουργείου Οικονομικών έχει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών.

Διαδοχικές συναντήσεις με τους αναπληρωτές υπουργούς Οικονομικών, Φίλιππο Σαχινίδη, και Παντελή Οικονόμου, καθώς και με στελέχη του υπουργείου Οικονομικών έχει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, από το πρωί, προκειμένου να προετοιμαστεί το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης εν όψει της επίσκεψης του κλιμακίου της τρόικας στην Αθήνα στις 22 Αυγούστου.

Ειδικότερα, ο κ. Βενιζέλος ενημερώνεται για την εξέλιξη των εσόδων και των δαπανών και γενικότερα για τα οικονομικά στοιχεία της εκτέλεσης του Προϋπολογισμού και του Μεσοπρόθεσμού Προγράμματος.

Επίσης, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης είχε συνάντηση και με τον διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος, Γ. Προβόπουλο, προκειμένου να ενημερωθεί σχετικά με το τραπεζικό σύστημα και την εξέλιξη του προγράμματος συμμετοχής των ιδιωτών στον νέο μηχανισμό στήριξης της Ελλάδας.

Οι συναντήσεις του αντιπροέδρου της κυβέρνησης με τους αναπληρωτές υπουργούς Οικονομικών και με υπηρεσιακά στελέχη, συνεχίζεται και αυτή την ώρα στο υπουργείο Οικονομικών.

Εν τω μεταξύ, ο κ. Βενιζέλος συνέχισε το γύρο τηλεφωνικών επικοινωνιών με ομολόγους του της Ευρωζώνης, σχετικά με τις οικονομικές εξελίξεις στην Ε.Ε.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δεν πάνε σε εκλογές για νέο πρόεδρο στον ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Νάντια Γιαννακοπούλου: Συμφωνώ με το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια

Peristeri News

Κασσελάκης: Θα μείνω στην Ελλάδα και θα γίνω πρωθυπουργός

Peristeri News

Leave a Comment