PeristeriNews.gr
Πολιτική

Συναντήσεις Σαμαρά με φόντο τα σενάρια ανασχηματισμού


Ο Πρωθυπουργός θα γίνει δεκτός στις 13:00 από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ενώ το απόγευμα στις 18:00 θα συναντηθεί με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ στο Μέγαρο Μαξίμου.

Σημαντικές συναντήσεις θα έχει σήμερα ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, με φόντο τα σενάρια ανασχηματισμού της κυβέρνησης.

Ο Πρωθυπουργός θα γίνει δεκτός στις 13:00 από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, ενώ το απόγευμα στις 18:00 θα συναντηθεί με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Στη δημοκρατία μας κυβερνά η δεδηλωμένη πλειοψηφία

Από το βήμα της Γενικής Συνέλευσης του ΣΕΒ, ο Αντώνης Σαμαράς κατηγόρησε χθες το ΣΥΡΙΖΑ πως προκαλέσει ακυβερνησία και πως απέκτησε τη χειρότερη αλαζονεία της εξουσίας χωρίς καν να αποκτήσει την εξουσία.

Απορρίπτοντας τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ περί μη νομιμοποίησης της κυβέρνησης να λαμβάνει κρίσιμες αποφάσεις που δεσμεύουν τη χώρα χωρίς τη συναίνεση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο κ. Σαμαράς τόνισε πως «στη δημοκρατία μας κυβερνά η δεδηλωμένη πλειοψηφία στη Βουλή, που προκύπτει από το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών».

Ευ. Βενιζέλος: Συμπέρασμα των εκλογών η διατήρηση της σταθερότητας

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, είχε χθες ο κ. Βενιζέλος, κατά την οποία υπογράμμισε την ανάγκη εθνικής ενότητας και κοινωνικής συναίνεσης.

Σύμφωνα με τον κ. Βενιζέλο, το βασικό συμπέρασμα των τριπλών εκλογών ήταν η διατήρηση της σταθερότητας στη χώρα, κάτι, που, όπως είπε, συνιστά μία πολύ σημαντική βάση εκκίνησης για να κάνουμε όλοι μαζί την προσπάθεια εξόδου από την κρίση.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Το Πάσχα των πολιτικών αρχηγών

Peristeri News

Αποφυλάκιση με όρους για τον Νίκο Μιχαλολιάκο

Peristeri News

Ψηφίστηκε ο νέος δικαστικός χάρτης της χώρας

Peristeri News

Leave a Comment