PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. – 45 αστυνομικοί θετικοί στον κορωνοϊό


Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. αφού τους 45 έχουν φτάσει οι αστυνομικοί με κορωνοϊό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μόλις το μεσημέρι της Παρασκευής, ο αριθμός των αστυνομικών ήταν 32 με τελευταίο κρούσμα μια αστυνομικό που υπηρετεί στο Κέντρο Επιχειρήσεων της ΓΑΔΑ.

Την ίδια ώρα, ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., Μιχάλης Καραμαλάκης σε ευρεία τηλεδιάσκεψη το μεσημέρι του Σαββάτου με όλους τους προϊσταμένους των νευραλγικών υπηρεσιών αλλά περιφερειακών διευθυντών, ζήτησε να ληφθούν άμεσα αυστηρά μέτρα με σκοπό να μην επηρεαστεί η λειτουργία καμίας υπηρεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας.

Στη σύσκεψη φαίνεται να προκρίνεται και η λύση να μεταφέρονται όσοι κρατούμενοι είναι είτε επιβεβαιωμένα είτε ύποπτα κρούσματα κορωνοϊού στα κρατητήρια του Ασπροπύργου για να μην βρίσκονται διάσπαρτα σε όλα τα αστυνομικά τμήματα της Αττικής.

Αύριο, Κυριακή, θα γίνει και νέα τηλεδιάσκεψη για να ληφθούν οι τελικές αποφάσεις, ενώ την ίδια ώρα γίνεται προμήθεια και νέου υγειονομικού υλικού για να μοιραστεί τις υπηρεσίες της ΕΛΑΣ.

Όσον αφορά το κρούσμα στο Κέντρο Επιχειρήσεων, όσοι αστυνομικοί ήταν στην ίδια βάρδια με την αστυνομικό που νοσεί θα υποβληθούν σε τεστ και θα παραμείνουν εκτός υπηρεσίας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Έκρηξη από γκαζάκια στην είσοδο κολλεγίου στον Ταύρο

Peristeri News

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο κατηγορείται ο άνδρας της επίθεσης με μαχαίρι στην Ερμού

Peristeri News

Συνελήφθη γιατρός που χορηγούσε ψευδείς ιατρικές βεβαιώσεις σε αλλοδαπούς

Peristeri News

Leave a Comment