PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Συμβολική κατάληψη των 5μηνων εργαζόμενων του Δήμου Περιστερίου


Συμβολική κατάληψη πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015 στον εξωτερικό χώρο του Δημαρχείου Περιστερίου από την Επιτροπή των 5μηνών εργαζομένων στο Δήμο Περιστερίου.

Συμβολικές καταλήψεις πραγματοποιήθηκαν και σε άλλους δήμους του Λεκανοπεδίου Αττικής με πρωτοβουλία του συντονιστικού των 5μηνων εργαζομένων στα προγράμματα ΟΑΕΔ και του συνδικάτου ΟΤΑ-ΑΤΤΙΚΗΣ με προσανατολισμό την κλιμάκωση και την οργάνωση του αγώνα για το δικαίωμα στη μόνιμη και σταθερή εργασία.

IMG_0769

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Επιτροπής των εργαζόμενων η δημοτική αρχή για ακόμη μια φορά έδειξε την αντεργατική της στάση και έκανε προσπάθειες για την ανατροπή της επιτυχίας της Γενικής Συνέλευσης, επίσης αρνήθηκε συνάντηση με τη Σωματειακή Επιτροπή εργαζομένων του κλαδικού συνδικάτου ΟΤΑ-Αττικής και την Επιτροπή των 5μηνων.

Η απόφαση που πάρθηκε από την Γ.Σ. είναι η κλιμάκωση των κινητοποιήσεων και συμμετοχή στη στάση εργασίας στις 15 Δεκεμβρίου 2015, ημέρα Τρίτη και ώρα 11:30 π.μ. – μέχρι τη λήξη του ωραρίου με παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Εργασίας.

Την οργάνωση αναλαμβάνει το συντονιστικό των Εργαζομένων 5μηνων του λεκανοπεδίου ΑΤΤΙΚΗΣ και το Συνδικάτο ΟΤΑ-Αττικής.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Συνάντηση του Ανδρέα Παχατουρίδη με τον Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Peristeri News

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Leave a Comment