PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Συμμετοχή του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Περιστερίου σε πρόγραμμα Erasmus+


Το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Περιστερίου  συμμετέχει στο  Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Erasmus+ με θέμα «21st Century Teachers and Students Skills».

Oι  χώρες οι οποίες συμμετέχουν είναι η  Τουρκία, όπου είναι και η συντονίστρια χώρα, η Ιταλία, η Ισπανία, η Πολωνία, η Λιθουανία και η Ελλάδα.

Το πρόγραμμα έχει στόχο να βοηθήσει τους μαθητές των Σχολείων να αποκτήσουν  όλες τις απαραίτητες ικανότητες για να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν και να ανταποκριθούν  στις απαιτήσεις του 21ου αιώνα όπου θα πρέπει ζήσουν και να δημιουργήσουν την δική τους προσωπική και επαγγελματική ζωή.

Το Θέμα  αυτό  είναι ιδιαίτερα ωφέλιμο για τους μαθητές αλλά και τους εκπαιδευτικούς του Σχολείου όπως και για τους γονείς των μαθητών,  διότι χωρίς την συμβολή τους τα αποτελέσματα δεν θα είναι το ίδιο αποδοτικά.

Το Σύνθημά είναι Αγαπώ το Σχολείο, Πηγαίνω με χαρά στο Σχολείο, γιατί έτσι θα αποκτήσω τις Ικανότητες να Ζήσω Όμορφα και Δημιουργικά.

Οι δράσεις που θα υλοποιηθούν θα βοηθήσουν όλους να γίνουν καλύτεροι πολίτες του 21ου αιώνα, σεβόμενοι τον Εαυτό τους, το Συνάνθρωπό, το Περιβάλλον,  την Εργασία και τον Πολιτισμό της χώρας, αλλά και όλου του κόσμου.

Τέλος, οι διοργανωτές ευχαριστούν τον Δήμο Περιστερίου για την ηθική και υλική στήριξη που παρέχει.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Μαρία Καρυστιανού: Το ότι ζω δεν σημαίνει ότι υπάρχω, η οργή δυναμώνει

Peristeri News

Σοκ: Νέα ηχητικά και βίντεο λίγο πριν την τραγωδία στα Τέμπη

Peristeri News

Πένθιμα χτύπησαν οι καμπάνες για τους 57 νεκρούς των Τεμπών

Peristeri News

Leave a Comment