PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Σύλλογος Γονέων 10ου ΓΕΛ Περιστερίου: Παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπ. Παιδείας


Στην  έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 10ου ΓΕΛ Περιστερίου, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019, με θέμα τα εκπαιδευτικά κενά στο σχολείο, διαπιστώθηκε ότι υπάρχουν πάνω από 150 ΚΕΝΕΣ  ώρες εκπαιδευτικών,  βασικών ειδικοτήτων.

Αποτέλεσμα 2 μήνες τώρα οι μαθητές του 10ου ΓΕΛ να μην έχουν διδαχτεί ούτε μία (1) ώρα Χημείας (ούτε βεβαία και οι μαθητές του τμήματος κατεύθυνσης θετικών σπουδών και υγείας της Γ΄ τάξης).

Κενά επίσης διαπιστώθηκαν στη Βιολογία, Κοινωνιολογία, Φυσική. Τα κενά αυτά καταγράφηκαν από την αρχή του σχολικού έτους. Παρόλα αυτά δεν επανήρθε η κανονικότητα, δεν  καλύφθηκαν τα κενά.

Σε συνέχεια της ανακοίνωσης αναφέρουν: «Μετά από αλλεπάλληλες συναντήσεις με τους αρμόδιους φορείς χωρίς αποτέλεσμα αποφασίσαμε να κλιμακώσουμε τις κινητοποιήσεις μας.

Καλούμε  τους γονείς, τους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές, σε παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπ. Παιδείας την Πέμπτη 24/10/2019  στις 2μμ με αίτημα άμεσες προσλήψεις για  κάλυψη όλων των εκπαιδευτικών κενών.

Καλούμε συλλόγους γονέων ένωση γονέων  και τους μαζικούς φορείς  του Περιστερίου έμπρακτα να σταθούν αλληλέγγυοι στον αγώνα αυτό». 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ο γιος του Γιώργου Παπανδρέου διορίστηκε επικεφαλής στον Εθνικό Κήπο

Peristeri News

Νίκαια: Σκότωσε στη μέση του δρόμου τον γαμπρό του με καραμπίνα

Peristeri News

Ο Μάρτιος μας «υποδέχεται» με δύο τριήμερα

Peristeri News

Leave a Comment