PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Σύλληψη ληστή στο Περιστέρι – Τα 101 χρόνια καταδίκης του παρελθόντος


Μόλις 101 χρόνια ποινή φυλάκισης, είχε ο 52χρονος που συνελήφθη το περασμένο Σάββατο στο Περιστέρι για σωρεία ενόπλων ληστειών σε σούπερ μάρκετ.

Ο 52χρονος είχε συλληφθεί κατά το παρελθόν επίσης για σωρεία ένοπλων ληστειών και είχε καταδικαστεί σε συνολική ποινή φυλάκισης 101 ετών.

Ο 52χρονος αποφυλακίστηκε το 2015 και αφού κάθισε για λίγο διάστημα ήσυχος, ξεκίνησε να κάνει αυτό που γνώριζε καλά, δηλαδή ληστείες σε σούπερ μάρκετ.

Μάλιστα ο 52χρονος μαζί με τον 32χρονο συνεργό του, πραγματοποιούσαν τις ληστείες ημέρες Παρασκευή ή Σάββατο και λίγο πριν το κλείσιμο των καταστημάτων και αυτό γιατί εκείνες τις ημέρες η κίνηση είναι μεγάλη, όπως και τα κέρδη των σούπερ μάρκετ.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ληστειών της Ασφάλειας Αττικής, ερευνούσαν εδώ και μήνες αυτές τις απανωτές ληστείες, έχοντας στην κατοχή τους εικόνες από τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης των καταστημάτων που είχε ληστέψει ο 52χρονος με τον συνεργό του.

Έπειτα από κοπιαστικές έρευνες, τελικά οι έμπειροι αστυνομικοί του Τμήματος Ληστειών κατάφεραν να συλλάβουν στο Περιστέρι τους δυο ληστές, λίγο μετά μάλιστα από ληστεία που είχαν διαπράξει.

Στην κατοχή των δραστών βρεθήκανε και κατασχέθηκαν ένα μαχαίρι, ένα πιστόλι κρότου και το χρηματικό ποσό περίπου 1.000 ευρώ, προερχόμενο από την ληστεία.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πένθιμα θα ηχήσουν αύριο οι καμπάνες στις εκκλησίες για τα Τέμπη

Peristeri News

Τι θα γίνει με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς την Τετάρτη 28/2

Peristeri News

Πώς θα λειτουργήσουν αύριο τα σχολεία

Peristeri News

Leave a Comment