Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Σύλληψη για εκβιασμό γιατρού από ασθενή του

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Στη σύλληψη μίας γυναίκας για εκβιασμό του θεράποντος ιατρού της προχώρησε η ελληνική αστυνομία στην Αττική, μετά από καταγγελία του θύματος.

Στη σύλληψη μίας γυναίκας για εκβιασμό του θεράποντος ιατρού της προχώρησε η ελληνική αστυνομία στην Αττική, μετά από καταγγελία του θύματος.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, η γυναίκα – 60 ετών – ήταν ασθενής του γιατρού για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο γιατρός, καθώς η θεραπεία της δεν είχε τα επιθυμητά αποτελέσματα, της συνέστησε να απευθυνθεί σε ειδικό χειρουργό.

Καθώς και σε αυτήν την περίπτωση δεν υπήρξε «θετικό» ιατρικό αποτέλεσμα η 60χρονη ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2014 να εκβιάζει τον γιατρό και να ζητά να της καταβάλει αποζημίωση 20.000 ευρώ, προκειμένου να μην τον συκοφαντήσει στα ΜΜΕ.

Ο γιατρός κατέθεσε σε τραπεζικό λογαριασμό το ποσό, αλλά τέλη του Ιουνίου 2014 η συλληφθείσα τον επαναπροσέγγισε και του ζήτησε 20.000 ευρώ επιπλέον για να μεταβεί στο εξωτερικό για νέα θεραπεία.

Ο ιατρός αρνήθηκε και η 60χρονη τον απείλησε ότι θα τον κατέστρεφε επαγγελματικά. Τελικώς ο γιατρός προχώρησε σε καταγγελία στο Τμήμα Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και σε ραντεβού που προγραμμάτισε, με την 60χρονη, της παρέδωσε το ποσό σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα, οπότε και συνελήφθη.

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Καματερό: Καταδίωξη κλεμμένου ταξί – Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι

Peristerinews.gr Newsroom

Κυκλοφοριακό «μπλόκο» στην Αθήνα λόγω της επίσκεψης του ΥΠΕΞ των ΗΠΑ

Peristerinews.gr Newsroom

Περιστέρι: Αλλάζει την Τρίτη 6 Οκτωβρίου η διαδρομή του 748

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment