Κοινωνία

Σύλληψη 33χρονου παιδόφιλου

Στη σύλληψη ενός 33χρονου παιδόφιλου, που αποπλανούσε κορίτσια ηλικίας από 10 έως 17 ετών, στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας, προχώρησε η αστυνομία.

Ο συλληφθείς είναι Έλληνας και κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκου, προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, παράνομη βία κατά συρροή, παράνομη οπλοφορία και αντιποίηση.

Ο 33χρονος, που κυκλοφορούσε με ποδήλατο, εντόπιζε κορίτσια, τα οποία ακολουθούσε μέχρι την είσοδο της κατοικίας τους. Τότε τα πλησίαζε και παριστάνοντας ορισμένες φορές τον αστυνομικό, τους έλεγε ότι διενεργεί έρευνα για κλοπή που έγινε στο σχολείο τους. Στη συνέχεια τα οδηγούσε συνήθως στο υπόγειο της πολυκατοικίας όπου διέμεναν και προχωρούσε σε ασελγείς πράξεις.

Ακολουθούσε τον ίδιο τρόπο δράσης από το 2011 έως και σήμερα, ενώ μέχρι στιγμής έχουν διαπιστωθεί αποπλανήσεις έξι κοριτσιών. Η αστυνομία εκτιμά ότι μόλις δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία του, τις επόμενες ημέρες, θα υπάρξουν και άλλες καταγγελίες για τη δράση του.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο ποδήλατα. Σημειώνεται ότι χρησιμοποιούσε δύο διαφορετικά ποδήλατα, για να μη μπορεί να εντοπιστεί.

Οπαιδόφιλος είχε καταδικαστεί παλαιότερα για βιασμό ενήλικης και είχε φυλακιστεί.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του υποβλήθηκε στην αρμόδια Εισαγγελία, ενώ συνεχίζονται οι αστυνομικές έρευνες για την πλήρη εξακρίβωση της εγκληματικής του δράσης.

Related posts

Διακινούσε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα μέσω δεμάτων προς άλλες χώρες

Peristeri News

Κολωνός: Εμπρηστική επίθεση σε εταιρεία ταχυμεταφορών

Peristeri News

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Λεωφόρου Κηφισού στο Αιγάλεω

Peristeri News

Leave a Comment