Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Σύλληψη 25χρονου οδηγού μηχανής στο Χαϊδάρι μετά από καταδίωξη

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Στη σύλληψη ενός 25χρονου οδηγού μοτοσικλέτα μετά από καταδίωξη που ξεκίνησε από την Μάνδρα και κατέληξε στην Ιερά Οδό στο Χαϊδάρι προχώρησαν οι αστυνομικοί της Τροχαίας.

Όλα ξεκίνησαν στη 13:20 το μεσημέρι της Κυριακής 26ης Απριλίου όταν οι αστυνομικοί της Τροχαίας εντόπισαν τον 25χρονο με την μηχανή του να οδηγεί επικίνδυνα στο 7ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Ελευσίνας – Θήβας, στο ύψος της Μάνδρας και του έκαναν σήμα να σταματήσει. Ο οδηγός της μηχανής στην θέα των αστυνομικών ανέπτυξε ταχύτητα με αποτέλεσμα να ξεκινήσει καταδίωξη σχεδόν σε όλη την Δυτική Αττική.

Η καταδίωξη περίπου 28 χιλιομέτρων, κατά την οποία ο οδηγός φέρεται να παραβίασε κόκκινους σηματοδότες και να κινήθηκε με υψηλή ταχύτητα σε οδικούς άξονες της περιοχής, θέτοντας σε κίνδυνο την οδική ασφάλεια, ολοκληρώθηκε στη συμβολή της Ιεράς Οδού με την οδό Λέλας Καραγιάννη στο Χαϊδάρι, όπου οι αστυνομικές δυνάμεις κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τη μοτοσικλέτα και να προχωρήσουν στη σύλληψη του οδηγού.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη οδήγηση, ενώ εξετάζονται οι ακριβείς συνθήκες του περιστατικού.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Περιστέρι: Χειροπέδες σε 33χρονο για κοκαΐνη, πιστόλι και πλαστά ευρώ

Peristerinews.gr Newsroom

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο το Σαββατοκύριακο, κλειστοί κεντρικοί δρόμοι

Peristerinews.gr Newsroom

Πρόστιμο 5.000 ευρώ σε επιχείρηση εστίασης στο Περιστέρι

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment