PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Σύλληψη 2 δραστών ένοπλης ληστείας τράπεζας στο Περιστέρι


Συνελήφθησαν την Τρίτη δύο δράστες ένοπλης ληστείας υποκαταστήματος τράπεζας στο Περιστέρι.

Πρόκειται για 42χρονο αλλοδαπό και 58χρονο ημεδαπό που κατηγορούνται για ληστεία κατά συναυτουργία και παράβαση του Νόμου περί όπλων και επιπρόσθετα ο 42χρονος για βία κατά υπαλλήλων και ο 58χρονος για απείθεια και υπόθαλψη εγκληματία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία οι δύο συλληφθέντες είχαν μεταβεί με αυτοκίνητο σε Υποκατάστημα Τράπεζας στο Περιστέρι, στο οποίο μπήκε ο 42χρονος και με την απειλή περιστρόφου ακινητοποίησε τον ταμία και αφαίρεσε χρηματικό ποσό.

Στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή, επιβιβάστηκε εκ νέου στο αυτοκίνητο και διέφυγαν.

Αστυνομικοί προέβησαν άμεσα σε αναζητήσεις και εντόπισαν στο Περιστέρι το όχημα των δραστών και παρά την προσπάθεια του 58χρονου οδηγού του να διαφύγει και τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλε ο 42χρονος, κατάφεραν να τους ακινητοποιήσουν και να τους συλλάβουν.

Σε σωματική έρευνα που ενεργήθηκε στον 42χρονο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν περίστροφο με φυσίγγια, χρηματικό ποσό, είδη αμφίεσης που χρησιμοποίησαν για τη ληστεία και ένα κινητό τηλέφωνο.

Στην κατοχή του 58χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν χρηματικό ποσό και ένα κινητό τηλέφωνο.

Σε έρευνα στην οικία του 58χρονου που φιλοξενούσε και τον 42χρονο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αεροβόλο όπλο, μπαλτάς και μαχαίρι.

Επίσης κατασχέθηκε και το Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για τη διάπραξη της ληστείας.

Επιπρόσθετα και όπως διαπιστώθηκε, ο 42χρονος αλλοδαπός είχε δραπετεύσει την 20-1-2020 από Αγροτικές φυλακές που ήταν έγκλειστος, για έκτιση ποινής 28 μηνών για τα αδικήματα της κλοπής, αντίστασης, επικίνδυνης σωματικής βλάβης και παράνομης εισόδου στη χώρα μας.

Επιπλέον σε βάρος του εκκρεμούσαν, ένταλμα σύλληψης για ένοπλη ληστεία που κατηγορείται ότι διέπραξε σε κατάστημα ταχυμεταφοράς χρημάτων στη Μεσσηνία και καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης 3 ετών για κλοπές.

Οι κατηγορούμενοι, οι οποίοι έχουν συλληφθεί και στο παρελθόν για πλήθος αδικημάτων, οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.

Το φως της δημοσιότητας είδε βίντεο από την ένοπλη ληστεία που διαπράχθηκε χθες Τρίτη σε υποκατάστημα τράπεζας στο Περιστέρι:

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Συνελήφθη 31χρονος για πορνογραφία ανήλικων μέσω διαδικτύου

Peristeri News

Θρίλερ με πτώμα που βρέθηκε σε ρέμα στο Ίλιον

Peristeri News

Εξαρθρώθηκε μεγάλη συμμορία που νόθευε τόνους καυσίμων και ποτών

Peristeri News

Leave a Comment