PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών σε Αχαρνές, Καματερό και Βάρη


Τέσσερα άτομα, εκ των οποίων ένας αλλοδαπός, συνελήφθησαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, απογευματινές ώρες της περασμένης Παρασκευής, στις Αχαρνές και στο Καματερό, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης πληροφοριών για διακίνηση κοκαΐνης κι ακατέργαστου χασίς στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής, και κυρίως στις περιοχές του Μενιδίου, Ζεφυρίου, Άνω Λιοσίων και Καματερού, εντοπίστηκαν οι κατηγορούμενοι και πιστοποιήθηκε η εγκληματική τους δράση.

Από τις έρευνες βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν κοκαΐνη βάρους 986,9 γραμμαρίων, χασίς βάρους 9,6 γραμμαρίων, 85 γραμμάρια λευκής σκόνης άγνωστης χημικής σύστασης (νοθευτικής ουσίας), δύο πιστόλια με γεμιστήρες με 19 φυσίγγια, 3.670 ευρώ, δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας κι έξι κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Στη Βάρη

Στο μεταξύ, και στη Βάρη Αττικής συνελήφθη, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, απογευματινές ώρες της περασμένης Πέμπτης, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 22χρονος, για παράβαση της Νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών, περί όπλων και περί εναρμόνισης της ελληνικής νομοθεσίας με το νέο κώδικα αντιντόπινγκ του παγκόσμιου οργανισμού αντιντόπινγκ.

Προηγήθηκε η διερεύνηση πληροφοριών αναφορικά με τη δράση άνδρα που εμπλέκεται στη διακίνηση ποσοτήτων κοκαΐνης, ακατέργαστου χασίς, κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης και φαρμακευτικών χαπιών στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής.

Ο 22χρονος εντοπίστηκε και πιστοποιήθηκε η εγκληματική του δράση, καθώς, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, κατελήφθη να κατέχει με σκοπό τη διακίνηση ποσότητες ναρκωτικών ουσιών.

Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 29 γραμμ. κοκαΐνης, 24 γραμμ. ακατέργαστου χασίς, 2,5 γραμμ. κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης, 46 ναρκωτικά χάπια, πιστόλι, δύο γεμιστήρες, 70 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, μεταλλικό πτυσσόμενο κλομπ, δύο αναδιπλούμενους σουγιάδες, 250 ευρώ, ζυγαριά ακριβείας, φορέα παραλλαγής με σιδερένιες πλάκες, διάφορα φαρμακευτικά σκευάσματα και μεταλλικό τρίφτη.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Παραλύει την Τετάρτη η χώρα – Πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς

Peristeri News

Μετατίθεται επίσημα η αργία της Πρωτομαγιάς

Peristeri News

Ποιες περιοχές θα πληγούν από καταιγίδες τα επόμενα 24ωρα

Peristeri News

Leave a Comment