PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Συλλαλητήριο ενάντια στη διαθεσιμότητα και τις απολύσεις


Διοργανώνει σήμερα η ΑΔΕΔΥ, με κύριο αίτημα την κατάργηση του Ν.4250/2014 και την επαναπρόσληψη όλων των διαθεσίμων και απολυμένων υπαλλήλων.

Συλλαλητήρια ενάντια στη διαθεσιμότητα και τις απολύσεις διοργανώνει σήμερα η ΑΔΕΔΥ, με κύριο αίτημα την κατάργηση του Ν.4250/2014 και την επαναπρόσληψη όλων των διαθεσίμων και απολυμένων υπαλλήλων.

Συγκεντρώσεις και πορείες θα πραγματοποιηθούν σήμερα στις 15:00 σε διάφορες πόλεις.

Στην Αθήνα το συλλαλητήριο θα ξεκινήσει στις 15:00 στο κέντρο αγώνα που έχουν δημιουργήσει έξω από το υπουργείο Οικονομικών οι απολυμένες καθαρίστριες.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας, διοργανώνει στις 13:00 η ΠΟΕ – ΟΤΑ, στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Η Ομοσπονδία, σχεδιάζει να παραδώσει στον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκο Μητσοτάκη «χιλιάδες υπογραφών που εναντιώνονται στην εφαρμογή του Ν.4250/2014.

Παράλληλα η ΠΟΕ – ΟΤΑ καλεί τα μέλη της θα συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο που διοργανώνει της ΑΔΕΔΥ στο υπουργείο Οικονομικών.

Οι κινητοποιήσεις ενάντια στη διαθεσιμότητα και τις απολύσεις θα συνεχιστούν την Τετάρτη 9 Ιουλίου, με 24ωρη Πανελλαδική απεργία που έχει προκηρυχθεί σε όλο το Δημόσιο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τέμπη: Φοιτητές ξανάγραψαν τα ονόματα των 57 θυμάτων μπροστά στον Άγνωστο Στρατιώτη

Peristeri News

Έγιναν δύο συλλήψεις μετά τον εμπρησμό στα Εξάρχεια

Peristeri News

Κακοκαιρία: Οι περιοχές που κινδυνεύουν με πλημμύρες σήμερα κι αύριο

Peristeri News

Leave a Comment