PeristeriNews.gr
Διεθνή

Σύγκρουση τρένων στο Μόναχο με έναν νεκρό και 40 τραυματίες


Δύο τρένα συγκρούστηκαν στη Γερμανία, κοντά στο Μόναχο, το απόγευμα της Δευτέρας και σύμφωνα με τα γερμανικά Μέσα υπάρχει ένας νεκρός και εγκλωβισμένοι.

Όπως αναφέρει το focus.de ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του, ενώ υπάρχουν δεκάδες τραυματίες σύμφωνα με τις αναφορές της αστυνομίας.

Ένας αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε πως καθόταν στο πίσω μέρος του τρένου, το οποίο σταμάτησε κοντά στον σταθμό και τότε άκουσε έναν δυνατό θόρυβο και πετάχτηκε μπροστά από τη σύγκρουση. Μάλιστα περιέγραψε πως έβγαιναν καπνοί από τα βαγόνια.

Σύμφωνα με την εφημερίδα BILD, επρόκειτο για δύο συρμούς της γραμμής S-Bahn, οι οποίοι βρέθηκαν στην αντίθετη κατεύθυνση σε γραμμή μονής τροχιάς και συγκρούστηκαν με ιδιαίτερη σφοδρότητα, καθώς οι μηχανοδηγοί δεν κατάφεραν να χρησιμοποιήσουν εγκαίρως το σύστημα πέδησης. Η δύναμη της πρόσκρουσης, σύμφωνα με την εφημερίδα, αποκόλλησε ένα βαγόνι από τους τροχούς του.

Σύμφωνα με τη Βαυαρική Ραδιοτηλεόραση, τον περασμένο Αύγουστο στο ίδιο σημείο, όπου συγκλίνουν δύο γραμμές, συνέπεσαν και πάλι δύο συρμοί από αντίθετη κατεύθυνση, τότε όμως οι μηχανοδηγοί είχαν φρενάρει εγκαίρως, αποτρέποντας τη σύγκρουση.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αλβανία: Ένοχος κρίθηκε ο Φρέντι Μπελέρης

Peristeri News

Το Ισραήλ εισέβαλε στη Ραμάλα

Peristeri News

Ο Πούτιν απειλεί με πυρηνικό πόλεμο αν το ΝΑΤΟ στείλει στρατό στην Ουκρανία

Peristeri News

Leave a Comment