PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Συγκλονιστικό ντοκουμέντο: Βίντεο από το bullying στον Β. Γιακουμάκη


Βίντεο που περιλαμβάνεται στην δικογραφία της υπόθεσης του Βαγγέλη Γιακουμάκη και το οποίο δείχνει τα «καψόνια» που υπέστη ο 20χρονος από συμφοιτητές του, έδωσε στη δημοσιότητα ο «Ελεύθερος Τύπος».

Όπως αναφέρει ο Ελεύθερος Τύπος, το βίντεο εκτιμάται ότι γυρίστηκε στις αρχές του 2014 στο δωμάτιο του 20χρονου στην Εστία της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων. Σύμφωνα με την εφημερίδα, στο διάρκειας 2,5 λεπτών βίντεο πρωταγωνιστούν οι νεαροί που μετά τον εντοπισμό του πτώματος του Βαγγέλη Γιακουμάκη κατηγορήθηκαν για επικίνδυνες σωματικές βλάβες κατ’ εξακολούθηση.

Στο βίντεο που αναρτήθηκε διακρίνονται οι νεαροί να έχουν πέσει πάνω στον Βαγγέλη Γιακουμάκη, σε κρεβάτι της Εστίας. Ο 20χρονος φωνάζει δυνατά ότι πονάει και ζητάει να τον αφήσουν. Κανείς όμως δεν τον ακούει, αντιθέτως οι συμφοιτητές του ξεσπούν σε γέλια.

Σε άλλο σημείο του βίντεο ένας από τους νεαρούς κάνει κεφαλοκλείδωμα στον 20χρονο, τον σηκώνει από το κρεβάτι και με δύναμη τον ξαπλώνει ξανά κάτω πιέζοντας το κεφάλι του.

Όπως αναφέρει ο Ελεύθερος Τύπος, το οπτικοακουστικό υλικό παραδόθηκε σε υπάλληλο της Γαλακτοκομικής Σχολής από έναν σπουδαστή, ενώ οι αρχές πήραν στα χέρια τους το βίντεο, αποθηκευμένο σε CD, τον Μάρτιο του 2015.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ο γιος του Γιώργου Παπανδρέου διορίστηκε επικεφαλής στον Εθνικό Κήπο

Peristeri News

Νίκαια: Σκότωσε στη μέση του δρόμου τον γαμπρό του με καραμπίνα

Peristeri News

Ο Μάρτιος μας «υποδέχεται» με δύο τριήμερα

Peristeri News

Leave a Comment