Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Σύγκληση της Επιτροπής Πόθεν Έσχες για τη λίστα Νικολούδη ζητεί ο Ν. Κακλαμάνης

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Τη σύγκληση της Επιτροπής Πόθεν Έσχες της Βουλής ζητεί από την Πρόεδρο της Βουλής ο βουλευτής της ΝΔ.

Τη σύγκληση της Επιτροπής Πόθεν Έσχες της Βουλής ζητεί από την Πρόεδρο της Βουλής ο βουλευτής της ΝΔ Νικήτας Κακλαμάνης, μετά τις αναφορές του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Μητρόπουλου στο περιεχόμενο της λίστας Νικολούδη (πολιτικοί, δημοσιογράφοι, επιχειρηματίες).

Ολόκληρη η επιστολή του Ν. Κακλαμάνη:

Κυρία Πρόεδρε,

«Χριστός Ανέστη»

Μετά τις σημερινές («Πρωινό ΑΝΤ1») συγκλονιστικές αποκαλύψεις του συναδέλφου, κ. Αλέξη Μητρόπουλου για το περιεχόμενο (πολιτικοί-δημοσιογράφοι-επιχειρηματίες) της «λίστας-Νικολούδη», σας ζητώ την άμεση συγκρότηση και σύγκληση της Επιτροπής «Πόθεν Έσχες» της Βουλής.

Κυρία Πρόεδρε,

Γνωρίζοντας την ευαισθησία σας σε θέματα διαφάνειας, εκτιμώ ότι στην πρώτη συνεδρίαση της Επιτροπής «Πόθεν Έσχες» πρέπει να κληθεί ο Υπουργός Επικρατείας για την καταπολέμηση της Διαφθοράς, κ. Παναγιώτης Νικολούδης, προκειμένου να μας ενημερώσει για τις σοβαρότατες καταγγελίες του συναδέλφου μας, κ. Αλέξη Μητρόπουλου.

Το θέμα αυτό δεν μπορεί να περιμένει ούτε μία ημέρα…


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Βουλή: Άρση ασυλίας για Δημήτρη Αβραμόπουλο και Ζωής Κωνσταντοπούλου

Peristerinews.gr Newsroom

Τσίπρας για επίδομα ανεργίας: «Σχέδιο Μητσοτάκη, όχι άποψη Μαρινάκη»

Peristerinews.gr Newsroom

Κυρ. Μητσοτάκης από Καστελλόριζο: 5.000 ευρώ για δημόσιους υπαλλήλους και νοικοκυριά

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment