PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Συγκίνηση και θαυμασμός στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στο Περιστέρι (video)


Με πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου 2022 επί της Λεωφόρου Παναγή Τσαλδάρη στο Περιστέρι.

Το συγκεντρωμένο πλήθος χειροκρότησε και θαύμασε τους μαθητές που παρέλασαν, από τα σχολεία που τελειώνουν σε ζυγό αριθμό, ως είθισται στο Περιστέρι την 28η Οκτωβρίου.

Ο καιρός βοήθησε τον κόσμο να βρεθεί στο κέντρο της πόλης και να παρακολουθήσει από κοντά την παρέλαση των εκατοντάδων μαθητών από τα δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια της πόλης.

Στην παρέλαση συμμετείχαν ακόμα ο Ερυθρός Σταυρός, οι πρόσκοποι, το εθελοντικό σώμα και φυσικά η Φιλαρμονική ορχήστρα του Δήμου Περιστερίου που για μια ακόμα χρονιά συνόδευσε με τις γνωστές μελωδίες της.

Στην εξέδρα των επισήμων βρέθηκαν εκτός του Δημάρχου Περιστερίου, Ανδρέα Παχατουρίδη, ο Μητροπολίτης Περιστερίου, κ.κ. Γρηγόριος και ο πρώην Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γίαννης Λοβέρδος, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος της Βουλής, Δημήτρης Βίτσας, η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Νάντια Γιαννακοπούλου, η βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, Αθανασίου Μαρία κ.α.

Ιδιαίτερη τιμή και συγκίνηση ένιωσαν οι συμμετέχοντες της παρέλασης, με τα Περιστεριωτόπουλα, από τους μικρότερους στους μεγαλύτερους, να κάνουν περήφανους τους συγγενείς και τους φίλους τους, κάτω από εξαιρετικές καιρικές συνθήκες.

Δείτε video από την παρέλαση:

Θα ακολουθήσει φωτορεπορτάζ από την παρέλαση, αλλά και ολόκληρο το video της παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου 2022 στο Περιστέρι. Μείνετε συντονισμένοι.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: Τοποθετήσεις στα δημοτικά συμβούλια του Φεβρουαρίου

Peristeri News

Η Κατερίνα Τσερούλα νέα πρόεδρος στο Κέντρο Πρόληψης «Οδοιπορικό»

Peristeri News

Δύο συνεδριάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου (7η και 8η)

Peristeri News

Leave a Comment