PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας από τους εργαζόμενους στην ΑτΕ



Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την ιδιωτικοποίηση της ΑΤΕ, πραγματοποίησαν το πρωί οι εργαζόμενοι στο κέντρο της Αθήνας, ενώ συνεχίζουν τις 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργιακές κινητοποιήσεις τους. Κλειστή η Φιλελλήνων.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την ιδιωτικοποίηση της ΑΤΕ, πραγματοποίησαν το πρωί της Τετάρτης οι εργαζόμενοι στην τράπεζα, στο πρώην κεντρικό κτίριο της Αγροτικής Τράπεζας επί της οδού Πανεπιστημίου 23, ενώ συνεχίζουν τις 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργιακές κινητοποιήσεις τους.

Να δώσουν μαζικά το παρών στις κινητοποιήσεις για την υπεράσπιση της ύπαρξης της Αγροτικής Τράπεζας, κάλεσε τους εργαζόμενους με ανακοίνωσή της, η Ομοσπονδία Τραπεζοϋπαλληλικών Οργανώσεων Ελλάδας:

«Η συμμετοχή μας πρέπει να είναι μαζική, γιατί ο αγώνας των συναδέλφων μας της Αγροτικής για την Τράπεζα και τη διασφάλιση των εργασιακών και ασφαλιστικών τους δικαιωμάτων, είναι και δικός μας αγώνας. Από αυτή τη μάχη δεν πρέπει να λείψει κανείς».

Οι εργαζόμενοι της ΑΤΕ, αφού συγκεντρώθηκαν μπροστά στο παλιό κεντρικό κτίριο της τράπεζας, ξεκίνησαν πορεία προς το Υπουργείο Οικονομικών, μέσω των οδών Εδουάρδου Λω και Σταδίου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Άγνωστοι βανδάλισαν δημοτικό σχολείο στο Περιστέρι

Peristeri News

Οδηγός διέλυσε 40 αυτοκίνητα σε κεντρικό δρόμο της Κυψέλης (vid)

Peristeri News

Φωτιά στην περιφερειακή Αιγάλεω

Peristeri News

Leave a Comment