PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Συγχαρητήρια του Εμπορικού Συλλόγου για την επανεκλογή του Δημάρχου


Επιστολή απέστειλε η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Περιστερίου Βασιλική Μαλλιοστάθη προς τον Δήμαρχο Ανδρέα Παχατουρίδη.

Επιστολή απέστειλε η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Περιστερίου Βασιλική Μαλλιοστάθη προς τον Δήμαρχο Ανδρέα Παχατουρίδη.

«Συγχαρητήρια για την επανεκλογή σας και καλή δύναμη στη συνέχιση του δύσκολου έργου σας. Έχοντας κρατήσει και το πρόγραμμα σας είμαστε αποφασισμένοι να σταθούμε στο πλευρό σας.

Με κοινωνική συμμετοχή και μπόλικο εθελοντισμό όπως και εμείς έχουμε δεσμευτεί θα συμμετάσχουμε στο κοινό όνειρο της πορείας του Περιστερίου και της μετατροπής του σε ένα μεγάλο εμπορικό κέντρο αντάξιο της ιστορίας του!

Είμαστε έτοιμοι να ξεπεράσουμε μαζί τον γνωστό και πολύ ψηλό τοίχο που έχουν χτίσει συστηματικά εδώ και χρόνια τα γνωστά υλικά της παρακμής γύρω από το δημαρχιακό μέγαρο της πλατείας Περιστερίου.

Κατονομάζοντας τα αυτά είναι: τα συμφέροντα, οι συντεχνίες, η ιδιοτέλεια, η ανομία και η ατιμωρησία για κάποιους, η τεμπελιά, το βόλεμα, αλλά και…, η αφασία και η αδιαφορία για κάποιους άλλους.

Έχετε στα χέρια σας τις επιστολές που σας έχουμε στείλει για τα προβλήματα μας και περιμένουμε να υλοποιήσετε μετά την πρόσφατη πανηγυρική σας εκλογή.

Επίσης περιμένουμε άμεσα τα έργα τα που θα αλλάξουν την ζωή του Περιστεριώτη, που θα αλλάξουν την καθημερινή κατηφεία και διάθεση του εργαζομένου που θα ανεβάσουν την ποιότητα ζωής όλων μας και θα αντιστρέψουν την απόφαση του επισκέπτη , σε επιθυμία και πραγματική απόλαυση.

Η πόλη μας χρειάζεται δουλειά συστράτευση όλων των δυνάμεων και των φορέων του, με σύγχρονη και άμεση αξιοποίηση των υφισταμένων πόρων του. Θέλουμε έργα άμεσα πραγματοποιήσιμα και όχι μεγαλεπήβολα σχέδια χωρίς χρόνο και ορίζοντα υλοποίησης. Οι Περιστεριώτες θέλουν αυτά να γίνουν από τους ίδιους για τους ίδιους και τα παιδιά τους.

Δυστυχώς, έχουμε χάσει πολύτιμο χρόνο με τα έργα του μετρό, με φόβο να χαθούν ιστορικές παραδόσεις, απαξιώνοντας τους κόπους των γονέων μας.

Το Περιστέρι, η ιστορία του και οι παραδόσεις που κληρονομήσαμε είναι αδιαπραγμάτευτες άξιες και οφείλουμε όλοι μας να τις σεβαστούμε.

Σας υπενθυμίζουμε, ότι η πολιτική δεν είναι επάγγελμα είναι υποχρέωση και δέσμευση προς τους πολίτες.

Εμείς οι έμποροι, οι κάτοικοι και εργαζόμενοι σε αυτή την πόλη το αγαπημένο μας ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ, θέλουμε να πάει μπροστά και σας διαβεβαιώνουμε, ως εκπρόσωποι του Περιστεριώτικου εμπορίου ότι μαζί και δίπλα σας μπορούμε να το πάμε μπροστά».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Βιωματικό εργαστήριο για Συμβούλους Σχολικής Ζωής στο 17ο Γυμνάσιο Περιστερίου

Peristeri News

Συνεδρίαση με τηλεδιάσκεψη στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου (9η)

Peristeri News

Το Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου ζητά την απόσυρση του νομοσχεδίου για τις εξαρτήσεις

Peristeri News

Leave a Comment